december 26

5 comments

Streef naar de Bleekmakers

By Robert


De laatste week van het jaar is ingegaan. Nog een paar dagen en dan beginnen we aan een nieuw jaarm een spectaculair en veelbelovend jaar. We praten altijd over ‘plannen voor het nieuwe jaar’. En wanneer ik aan een nieuw jaar denk, dan denk ik vaan aan de kans om het deze keer op de juiste, de betere manier te doen.

Misschien wat afvallen, meer geld verdienen, of iets nieuws leren? Ophouden met ’s avonds te veel eten, minder televisie kijken, of meer tijd besteden aan familie, vrienden en je relatie?

Het nieuwe jaar herinnert ons immers aan één ding wat we niet kunnen negeren:

Het is een NIEUW JAAR. Het oude jaar is voorbij. De tijd vloeit gestaag.

Nou en?

Wat bedoel ik eigenlijk met ‘Streef naar de bleekmakers’?

ik geef je een voorbeeld:

“Dit jaar wil ik graag een paar nieuwe skates hebben” – ??!WTF!?!?

Wat dacht je van een hele nieuwe skate-park? Of sterker nog: wat dacht je va de wereld veranderen door uit te zoeken hoe je skaten als een leuke manier kunt promoten om gezond en fit te worden en op sociaal vlak te connecten? Iets waar de hele familie van kan genieten?

 

“Dit jaar wil ik graag wat afvallen” – ??!!WTF??

Wat dacht je van “dit jaar wil ik zo fit worden dat ik volgend jaar rond deze tijd bezig ben met de voorbereiding op een marathon”.

 

Meer geld verdienen? Wat dacht je van “Dit jaar ben ik gepassioneerder gecommitteerd om aan mijn business te werken, omdat ik zie dat het voorbeeld dat ik geef mijn partner, mijn collega’s,  mijn cliënten en iedereen die mijn opmerkt wat ik doe inspireert. Ik verander de wereld door mezelf te veranderen.”

 

Omwille van het leven ten volste te leven, stel ik voor om NIET weer iets op te schrijven waarvan je “hoopt” dat je het dit jaar gaat behalen.

Wanneer je aan een doel denkt, zorg dan dat het iets wordt dat je steil achterover doet slaan, je hart sneller doet kloppen, en misschien zelfss wel een beetje angst inboezemt.

Andere mensen veranderen de wereld. En jij? Weet je, zij waren waarschijnlijk ook bang, en toch deden ze het.

Je hebt dezelfde levensenergie die aan Steve Jobs, Donald Trimp of Beyonce is gegeven,

Je kunt alles doen wat je besluit te doen.

En misschien krijg je het niet helemaal gedaan in 2012.

Maar je kunt wel een verdomdgoeie start maken.

Op ons succes.

Robert

 

PS: een maand of twee geleden startte ik met het aanbod van mijn gratis eBook Master Mindset en dit aanbod blijft nog maar een paar weken staan. Master Mindset biedt veel verduidelijking ten aanzien van het creëren van een positieve mindset, het stellen van doelen of het verhogen van de kwaliteit van je leven.

Een eBook telt 45 pagina’s, gevuld met makkelijk te gebruiken tips en nuttige tools die je nu gratis kunt downloaden van mijn site. Vul je naam en email in aan de rechterkant en ownload direct je eBook!

 

Je mening telt
About the author

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen met een fysieke uitdaging om een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om met een fysieke uitdaging te leven, waar grenzen verlegd kunnen worden en welke tools er nodig zijn om toch in een ultieme vrijheid te leven.

You might also like

  • […] Zet een megadoel En committeer jezelf eraan om deze ook te behalen. Grote doelen kunnen eng zijn, maar ze geven je eveneens een enorme boost, zelfs al in de voorbereiding ervan. […]

     
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >