Spreken

Entertaining, Energie en Ervaring

In een middag of avond geïnspireerd, gemotiveerd en geïnformeerd zijn om direct aan de slag te kunnen? Kom dan naar een lezing van Robert van der Wolk.

Hoe vaak heb je zelf een lezing of presentatie meegemaakt waar je al na een paar minuten afgeleid was van de spreker, omdat de manier waarop de lezing werd gepresenteerd meer als een betoog klink, dan als een dialoog.


Ook al is de informatie waardevol, belangrijk en interessant - het is de vorm waarin deze kennis en informatie wordt overgedragen, dat zorgt voor integratie in je dagelijkse leven. Nieuwe kennis dat je hoort blijft niet lang hangen, waar kennis dat je beleeft veel meer impact maakt.

Doe Het Vanaf Nu Anders

Verleg de grens. Verhoog de norm. Een lezing of presentatie is niet bedoeld om bij stil te zitten en in stilte nieuwe kennis te absorberen. Die tijd is voorbij. De Industriële Tijd ligt achter ons, en de dagen dat je stilletjes moest luisteren naar een leraar, spreker of expert behoort tot het verleden.

Dit Kun Je Verwachten

 • Mijn hoofddoel is om jou het beste te bieden wat ik in huis heb
 • check
  Bereid je daarom voor op een ervaring:
 • check
  interactie, dialogen, oefeningen, en vooral veel plezier   
 • Een hoog entertainment-gehalte zorgt voor sneller leren, meer kennisoverdracht en veel plezier
 • Geen droge stof, maar dynamische en energieke conversatie
 • check
  inspirerend, motiverend en informerend en activerend:
 • check
  je gaat niet alleen met meer kennis en informatie naar huis, maar voelt je beter in je vel met meer zelfvertrouwen en drive.

Data en Locaties 2019

21 Februari - Zwaagdijk

31 Maart - Sneek 


Boekingen

Wilt u meer weten over Robert's lezingen, of wilt u Robert als spreker boeken voor uw themadag, bijeenkomst of evenement? Neem dan contact op of bel 023 - 5518706 en vraag naar de mogelijkheden.