De Wereld Zal Nooit Meer Hetzelfde Zijn

Sinds 2020 is de wereld waarin we leven radicaal veranderd. En die verandering heeft ons gedwongen om zelf ook te veranderen. En hoewel er genoeg redenen zijn te vinden om hier ontevreden over te zijn en vast te houden of zelfs te eisen dat alles terug moet naar hoe het was, hebben we ook de keuze om deze gebeurtenissen te zien als een reflectie voor innerlijke ontwaking en persoonlijke evolutie.

Verander Je Kijk Op De Wereld

Wat als je niet anders kunt dan de beste keuze maken? En wat als die keuze is om niet de wereld buiten je verantwoordelijk te houden, maar je vaardigheden, strategieën en acties aan te passen om meer uit jezelf en het leven te halen? Wat als de wereld waarin we nu leven een uitnodiging was om precies dat te doen?

"Don’t wish for things to be easier.
Wish you were better."


“Change the changeable, accept the unchangeable, and remove yourself from
the unacceptable.” 


Innerlijke Kracht

In welke situatie je je op dit moment ook bevindt, feitelijk heb je een aantal keuzes om ermee om te gaan. Je kunt je kop in het zand steken, hopen dat de situatie zal veranderen zoals jij wilt en hopen dat de toekomst overeen zal komen met jouw verwachtingen.

Of je kunt je met hand en tand verzetten tegen de situatie zoals hij is, oorzaken en verklaringen vinden waarom de situatie is zoals hij is en argumenten bedenken wie verantwoordelijk is en aansprakelijk moet zijn.

Of je neemt de situatie voor wat hij is, accepteert wat je niet kunt veranderen en verandert wat je wel kunt veranderen door je bij jezelf te beginnen. Het is namelijk zelden de situatie die je kunt veranderen, als wel de reactie op de situatie waar je kracht ligt om de uitkomst te bepalen.

Partners

TED Talks

Lilly Nederland

Gemeente Barendrecht

Nierstichting

European Kidney Health Alliance

European Rhenal Assosciation

Diabetes Fonds

Astma Fonds

Nierpatiënten Vereniging Nederland

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de #1 vaardigheid voor elk succes. Roberts 30 jaar lange ervaring in het overkomen van obstakels, het stellen van doelen en zijn focus op persoonlijk leiderschap maken hem tot een spreker met een verhaal dat je moet horen.

Juist vanwege zijn medische achtergrond en persoonlijke ervaringen heeft Robert een unieke kijk op persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie en succes. Zijn passie en gedrevenheid motiveert, en zijn kennis en ervaring zetten aan tot gerichte actie.Boek Robert van der Wolk


Boek Robert als spreker voor uw themadag, bijeenkomst of evenement. Neem contact op of bel 023 - 5518706 en vraag naar de mogelijkheden.

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!