Coaching

 

Heb jij iets in je leven dat je wilt
veranderen of verwezenlijken?

 

Misschien zou je..

  • Een business willen starten
  • Een nieuwe liefde vinden
  • Een nieuwe carrière vinden (of een opslag)
  • Gewicht willen kwijtraken
  • Willen dat je kind(eren) zich beter gedraagt
  • Of iets anders

Wat het ook is dat je wilt veranderen of behalen, je hoeft het niet in je eentje uit te vinden. Het zijn dikwijls de blinde vlekken waar de werkelijke waarde zit. Met individuele coaching ondersteun ik jou in je leerproces naar je visie.

 

1. Verkrijg duidelijkheid en helderheid 

Bepaal wat het is dat je wilt hebben, en wees zo duidelijk als mogelijk. Hoe duidelijker je kunt zijn in wat je wilt in je leven, des te groter de waarschijnlijkheid dat je het zult behalen.

 

2. Krijg perspectief

de meeste mensen vertellen niemand wat ze willen of waar ze mee worstelen, en daardoor krijgen ze geen perspectief van buitenaf

 

3. Krijg ondersteuning

Zelden tot nooit behaalt iemand in z’n eentje grootse resultaten. Topsporters hebben teamleden en coaches. Wees bereid om de mensen in jouw leven om support te vragen.

 

 Speciale “Inner Power” Coaching Sessie**

50% Korting

 

Heb jij iets SPECIAALS, iets belangrijks voor jou om te veranderen of verwezenlijken? Als je jouw succestempo wilt versnellen, dan wil ik je graag hepen met een speciale één-op-één “Inner Power” coaching sessie, waar we samen werken aan…

 

  • Het creëren van een kristalheldere visie “ultiem succes”, zodat je precies weet wat je wilt, welke richting je op gaat, en wat je moet doen om het te realiseren.
  • Het onthullen van verborgen uitdagingen die je mogelijk saboteren om blijvende verandering te realiseren of of die je je voortgang vertragen.
  • De sessie als nieuw met meer energie en inspiratie om eindelijk de verandering die je zoekt te behalen – voor eens en altijd.

 

Als je gebruik wilt maken van deze speciale gelimiteerde  45  minuten durende “Inner Power” coaching sessie, klik dan hier, stuur een email en vraag naar de speciale actie. Wanneer je email is ontvangen, sturen we je een aantal vragen ter voorbereiding en maken we in overeenstemming een afspraak.

 

Omdat we dit aanbod voor de eerste keer doen, en we niet weten hoe intens de respons zal zijn, kunnen we niet voor iedereen een coaching sessie garanderen.

Ik neem zo veel mogelijk mensen als ik aankan en start dan een wachtlijst. Je kunt een antwoord van één van onze teamleden verwachten om je sessie in te plannen binnen de komende drie werkdagen.

Indien je niets van ons hoort, dan betekent dit dat we meer verzoeken hebben ontvangen dan we op dit moment aankunnen. Wanneer er een opening ontstaat, dan nemen we contact met je op op een later tijdstip.

Nogmaals, om gebruik te maken van dit aanbod hoef je enkel ons te contacten, en de vragen die we je zullen toesturen beantwoorden.

Op jouw succes,

Robert

 

**PS: Hoe eerder je me contact, hoe groter de kans dat we jouw sessie kunnen inplannen. Contact ons nu. 

 

 

Wat anderen zeggen:

“Naast zijn bijzonder en inspirerend levensverhaal heeft Robert van der Wolk nog heel wat meer in petto. Ik volgde een training over coaching, waar hij mijn teamcoach was. Hij is de aandachtige aanwezige luisteraar, die voeling heeft met de verschillende personen rond de tafel. Op die manier faciliteert hij een groeps- en invidueel proces, waarbij leerpunten en inzichten naar boven komen te drijven. Als je vast zit met een aantal zaken in je professioneel of privéleven, dan kan Robert je zeker helpen om deze zaken te herbekijken vanuit een ander perspectief. En andere perspectieven, bieden nieuwe mogelijkheden.”

Line Ostyn
Stafmedewerker Jeugdinformatie en Organisatieontwikkeling bij De Ambrassade (België)