Coaching en Psychotherapie

CREËER JOUW TOEKOMST VANDAAG


Misschien heb je een voorsprong op sommigen, maar heb je wat ervoor nodig is om scherp te blijven? Robert van der Wolk coacht zijn klanten al meer dan 20 jaar met zijn bewezen methodes en helpt je de focus, het inzicht en de verantwoordelijkheid te geven die je  nodig hebt om de consistente resultaten te bereiken waar je naar verlangt. Robert  voltooit jaarlijks meer dan 250 uur training om ervoor te zorgen dat hij een expert blijft in de strategieën die hij gebruikt mensen te helpen. Het zijn ook de strategieën die Robert zelf gebruikt om succes te behalen en te behouden. Als je de wens hebt om je topprestaties te bereiken en blijvende resultaten te behalen, dan is coaching iets voor jou!De Grootste Voordelen van Coaching

Verkrijg helderheid
in je purpose

Krijg inzicht en focus over de doelen en resultaten die je leven voor het komende jaar radicaal veranderen

Word een
effectievere leider

Verkrijg nieuwe tools en vertrouwen om beperkingen te doorbreken, en vaardigheden om anderen te inspireren en te empoweren.

Behaal je gezondheids- en vitaliteitsdoelen

Ververs je energie, verbeter je psychologie en en behaal je doelen met een coach die je aanspoort.

Ontsteek de passie
in je relaties

Wordt de meester van je emoties. Ontdek je eigen moed, kracht, passie en vertrouwen wanneer je te maken hebt met uitdagingen.

Resultaatgerichte Coaching

In tegenstelling tot conventionele coachingtechnieken en -methodieken werk ik met je met een focus op resultaten, waarbij we voorbij gaan aan simpele strategieën en ondersteunende technieken. Dit soort trucjes geven geen lange termijnresultaten - het is je mind die de sleutel is tot je succes. Zelfs een geweldige strategie zal je niet helpen slagen zonder de juiste mindset om het toe te passen. Wanner je je mindset verandert, dan ben je ook in staat om je leven te transformeren. Veel mensen worden tegengehouden door hun eigen beperkende overtuigingen - ze komen vast te zitten in een cyclus van negatieve zelfpraat en raken ervan overtuigd dat ze het niet waard zijn of niet in staat zijn om hun doelen te behalen. Ik ben gespecialiseerd om je te helpen deze overtuigingen te identificeren patronen die je tegenhouden te doorbreken. 

Bespaar jezelf decennia van vallen en opstaan wanneer je de geheimen van de succesformule ontdekt. Je leert dat het nooit een gebrek aan hulpbronnen is - maar dat het een gebrek is aan vindingrijkheid. Ontdek de tools, strategieën en het onderscheid dat je ter beschikking hebt en blijf verantwoordelijk zodat je blijvende resultaten hebt in het gebied van je leven dat voor jou het belangrijkst is - persoonlijke groei, werk, gezondheid of persoonlijke relaties

De meeste mensen weten wat ze moeten doen, maar ondernemen geen actie om hun doelen te bereiken. We zeggen tegen onszelf dat we niet slim genoeg, niet sterk genoeg, niet dapper genoeg of wat dan ook 'niet genoeg' zijn. Wat je tegenhoudt, zijn niet je mogelijkheden - het is de angst om te falen. Het is oké om bang te zijn, maar het is niet oké om je door angst te laten stoppen. Ik help je bij het stellen van doelen, het identificeren van wat je tegenhoudt en het leren om angst te overwinnen. Leer hoe je enorme actie kunt ondernemen die je kunt inzetten in tijden van onzekerheid. Stap uit je comfortzone waar de echte groei plaatsvindt en begin vandaag een buitengewoon leven te leiden!

CoVID-19 actie: 30 minuten gratis coaching

Ben je er klaar voor om met mij als jouw coach te werken? Krijg een strategie sessie van 30 minuten via Skype  gratis om te beginnen!

In deze sessie ontvang je het volgende:

  • Verkrijg helderheid over de belangrijkste doelen voor het komende jaar

  • Zoom in en herkader beperkende overtuigingen die je hebben tegengehouden.

  •  Ontwikkel een actieplan om je specifieke resultaten te behalen

Je hoeft geen genoegen te nemen met het leven dat je nu leeft - Bereik je toplevels en creëer blijvende resultaten vandaag!


Kies jouw coachingsformat


Omdat afstand soms een knelpunt kan zijn, zijn er drie mogelijkheden om coaching bij Robert te volgen. 

Skype consult

Met een coacing sessie via Skuype ontvang je naast de persoonlijke 1:1 sessie ook de opname van het gesprek. Hierdoor kun je op elk gewenst moment de beelden en/of audio terughalen om het momentum aan te houden en die inzichten, strategieën en mindset te blijven toepassen voor blijvende verandering. 

Tarieven: €65 voor een 60 minuten consult, of €80 voor een consult van 90 minuten.

1:1 live counseling

Op mijn kantoor in Haarlem krijg je een privé coaching of counseling sessie waarbij je directe expertbegeleiding krijgt in het helen van emotioneel beladen ervaringen uit je verleden en/of het creëren en behalen doelen en idealen voor je toekomst.. Je werkt in een persoonlijke coaching of counseling sessie met je lichaam, mind en geest om nog sneller de juiste mindset en actieplannen aan te nemen om jouw resultaten te bereiken. 

Eén-op-één werken met mij is het meest effectief omdat je op meerdere niveaus tegelijkertijd werkt - je bewuste, onbewuste, het mentale, emotionele en fysieke. Een sessie duurt gemiddeld 90 tot 120 minuten. Het tarief voor een 1:1 sessie bedraagt €90.


** BELANGRIJK **

Na je betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar Roberts agenda war je jouw coaching sessie met hem direct kunt inboeken. Voorkom tijdverlies en houd je agenda bij de hand om te zien welke data en tijden voor jou het beste uitkomen.  Coaching of Therapie?

Coaching, counseling, consulting, of toch therapie. De termen worden vaak door elkaar gebruikt, terwijl ze niet  hetzelfde betekenen. Wat is precies het verschil dan tussen coaching, counseling, consulting en therapie?

Coaching

Coaching definieer ik als het ondersteunen van jouw leerproces. Als coach werk ik met jou aan thema's en onderwerpen die je vanuit het heden wilt aanpakkeen om een betere toekomst te realiseren. In jouw leerproces ben jij ook degene die de antwoorden heeft, maar vaak door herhaaldelijke acties, gewoontes en routines niet in staat is geweest om tot dat resultaat te komen. Een goede coach voorziet je daarom zelden van een antwoord, maar helpt je wel in het verkrijgen van inzicht (waarom doe je wat je doet), overzicht (waar sta je nu en wat speelt er nu) en vooruitzicht (welke richting lijk je op te gaan).Hoewel coaching vaak wordt gezien als iets dat mensen met problemen nodig hebben om weer lekker in hun vel te komen, is het hebben van een coach juist ook erg geschikt voor mensen die al een sterke basis hebben en naar het volgende niveau willen komen. 

Ik werk sinds 2010 als coach en heb in de afgelopen 11 jaar honderden mensen mogen ondersteunen in het verleggen van van hun grenzen en het verkrijgen van hun doelen. 

Therapie

In tegenstelling tot coaching is therapie gericht op het ontkoppelen van emotionele blokkades als gevolg van specifieke ervaringen uit je verleden. Thema's als traumaverwerking, angsten en fobieën, depressie en gezondheidsproblemen zijn hier enkele voorbeelden van. Hoewel therapie gezien wordt als zwaar en langdurend, is mijn werk als psychotherapeut er juist op gericht om zo gericht mogelijk te werken en het probleem bij de kern te benaderen. In mijn werk als lichaamsgerichte psychotherapeut zijn mijn trajecten hierdoor dikwijls erg kort maar zeer effectief. 

Ik werk sinds 2001 als psychotherapeut en heb ik de loop der jaren talloze cliënten gehad met uiteenlopende emotionele problemen, die soms ook gepaard gaan met fysieke klachten. Mijn doel is altijd: het bieden van een veilige omgeving waar op effectieve wijze emoties tot uiting kunnen komen en een plek kunnen bieden aan de ervaring(en) die voor de belemmering hebben gezorgd. De werkwijze van (psycho)therapie is veel minder rationeel gericht, maar focust zich juist op het fysieke en emotionele.  

Er is dus een onderscheid te maken in de diverse werkvormen. Wat echter het belangrijkst is, is dat jij je gehoord en ondersteund voelt en écht vooruitkomt, ongeacht de begeleidingsvorm. Iemand die weet waar de kern van het probleem zicht bevindt en er voor je is om je te helpen in jouw persoonlijk succes. 


Waar je op dit moment ook in je leven staat; één ding is zeker: je wilt vooruit. Meer voldoening, meer zingeving, meer geluk, meer succes. Of je nu kiest voor het werken aan een deel van je geschiedenis om ervoor te zorgen dat je het niet meer met je mee hoeft te dragen op weg naar je toekomst, of je op zoek bent naar strategieën en ondersteuning om specifieke doelen te realiseren - laten we samen aan de slag gaan om jouw mogelijkheden te ontwaken.


 

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>