Counseling - Robert van der Wolk

Counseling

Empower Jezelf (en anderen) Met Coaching

In deze uitdagende tijden is coaching niet alleen een voordeel voor jou, maar ook voor anderen. Voor een beperkte tijd bieden we een speciale "buy one, get one for a friend" coachingaanbieding aan zodat jij en een vriend of vriendin jullie doelen vooruit kunnen helpen en manieren kunnen leren om te gedijen in deze nieuwe omgeving.


Misschien heb je een voorsprong, maar heb je wat ervoor nodig is om scherp te blijven? Robert van der Wolk coacht zijn klanten al meer dan 19 jaar met zijn bewezen methodes en helpt je de focus, het inzicht en de verantwoordelijkheid te geven die je  nodig hebt om de consistente resultaten te bereiken waar je naar verlangt. Robert  voltooit jaarlijks meer dan 250 uur training om ervoor te zorgen dat hij een expert blijft in de strategieën die hij gebruikt mensen te helpen. Het zijn ook de strategieën die Robert zelf gebruikt om succes te behalen en te behouden. Als je de wens hebt om je topprestaties te bereiken en blijvende resultaten te behalen, dan is coaching iets voor jou!

De Grootste voordelen van coaching

Verkrijg helderheid
in je purpose

Krijg inzicht en focus over de doelen en resultaten die je leven voor het komende jaar radicaal veranderen

Word een
effectievere leider

Verkrijg nieuwe tools en vertrouwen om beperkingen te doorbreken, en vaardigheden om anderen te inspireren en te empoweren.

Behaal je gezondheids- en vitaliteitsdoelen

Ververs je energie, verbeter je psychologie en en behaal je doelen met een coach die je aanspoort.

Ontsteek de passie
in je relaties

Wordt de meester van je emoties. Ontdek je eigen moed, kracht, passie en vertrouwen wanneer je te maken hebt met uitdagingen.

Resultaatgerichte Coaching

In tegenstelling tot conventionele coachingtechnieken en -methodieken werk ik met je met een focus op resultaten, waarbij we voorbij gaan aan simpele strategieën en ondersteunende technieken. Dit soort trucjes geven geen lange termijnresultaten - het is je mind die de sleutel is tot je succes. Zelfs een geweldige strategie zal je niet helpen slagen zonder de juiste mindset om het toe te passen. Wanner je je mindset verandert, dan ben je ook in staat om je leven te transformeren. Veel mensen worden tegengehouden door hun eigen beperkende overtuigingen - ze komen vast te zitten in een cyclus van negatieve zelfpraat en raken ervan overtuigd dat ze het niet waard zijn of niet in staat zijn om hun doelen te behalen. Ik ben gespecialiseerd om je te helpen deze overtuigingen te identificeren patronen die je tegenhouden te doorbreken. 

Bespaar jezelf decennia van vallen en opstaan wanneer je de geheimen van de succesformule ontdekt. Je leert dat het nooit een gebrek aan hulpbronnen is - maar dat het een gebrek is aan vindingrijkheid. Ontdek de tools, strategieën en het onderscheid dat je ter beschikking hebt en blijf verantwoordelijk zodat je blijvende resultaten hebt in het gebied van je leven dat voor jou het belangrijkst is - persoonlijke groei, werk, gezondheid of persoonlijke relaties

De meeste mensen weten wat ze moeten doen, maar ondernemen geen actie om hun doelen te bereiken. We zeggen tegen onszelf dat we niet slim genoeg, niet sterk genoeg, niet dapper genoeg of wat dan ook 'niet genoeg' zijn. Wat je tegenhoudt, zijn niet je mogelijkheden - het is de angst om te falen. Het is oké om bang te zijn, maar het is niet oké om je door angst te laten stoppen. Ik help je bij het stellen van doelen, het identificeren van wat je tegenhoudt en het leren om angst te overwinnen. Leer hoe je enorme actie kunt ondernemen die je kunt inzetten in tijden van onzekerheid. Stap uit je comfortzone waar de echte groei plaatsvindt en begin vandaag een buitengewoon leven te leiden!

CoVID-19 actie: 30 minuten gratis coaching

Ben je er klaar voor om met mij als jouw coach te werken? Krijg een strategie sessie van 30 minuten via Skype  gratis om te beginnen!

In deze sessie ontvang je het volgende:

  • Verkrijg helderheid over de belangrijkste doelen voor het komende jaar

  • Zoom in en herkader beperkende overtuigingen die je hebben tegengehouden.

  •  Ontwikkel een actieplan om je specifieke resultaten te behalen

Je hoeft geen genoegen te nemen met het leven dat je nu leeft - Bereik je toplevels en creëer blijvende resultaten vandaag!


Kies jouw coachingsformat


Omdat afstand soms een knelpunt kan zijn, zijn er drie mogelijkheden om coaching bij Robert te volgen. 

Telefonisch consult

Je kunt kiezen uit een telefonische sessie van 20, 40 of 60 minuten. We gaan direct naar de essentie van de problemen en verhelderen die met behulp van de veranderingen die je kunt maken in mindset en een actieplan. Ik werk zeer to-the-point, waardoor in 30 minuten al een belangrijke kwestie kan worden besproken, en soms een aantal. Wil je meer tijd en aandacht, of heb je een groter aantal vragen, dan is een 60 minuten consult op zijn plaats om tot de kern te komen en werkelijke transformatie te realiseren.

Tarieven: €30 voor een 30 minuten consult of €60 voor een consult van 60 minuten.

Skype consult

Met een coacing sessie via Skuype ontvang je naast de persoonlijke 1:1 sessie ook de opname van het gesprek. Hierdoor kun je op elk gewenst moment de beelden en/of audio terughalen om het momentum aan te houden en die inzichten, strategieën en mindset te blijven toepassen voor blijvende verandering. 

Tarieven: €65 voor een 60 minuten consult, of €80 voor een consult van 90 minuten.

1:1 live coaching

Op Roberts kantoor in Haarlem kun je een privé coaching sessie krijgen waarbij je directe expertbegeleiding krijgt in het veranderen van beperkende overtuigingen en het creëren van ondersteunende overtuigingen. Je werkt in een persoonlijke coaching sessie met je lichaam, mind en geest om nog sneller de juiste mindset en actieplannen aan te nemen om jouw resultaten te bereiken. 

Eén-op-één werken met Robert is het meest effectief omdat je op meerdere niveaus tegelijkertijd werkt - je bewuste, onbewuste, het mentale, emotionele en fysieke. Een sessie duurt gemiddeld 90 tot 120 minuten. Het tarief voor een 1:1 sessie bedraagt €90.


** BELANGRIJK **

Na je betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar Roberts agenda war je jouw coaching sessie met hem direct kunt inboeken. Voorkom tijdverlies en houd je agenda bij de hand om te zien welke data en tijden voor jou het beste uitkomen.  >