Coaching - Robert van der Wolk
3

Coaching

Wat wil jij in je leven  
veranderen of verwezenlijken?

Misschien zou je..

 • Meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde ontwaken 
 • Makkelijker met je fysieke uitdaging omgaan
 • Een nieuwe liefde vinden
 • Een business willen starten
 • Een nieuwe carrière vinden (of een opslag)
 • Gewicht willen kwijtraken
 • Willen dat je kind(eren) zich beter gedraagt
 • Of een ander doel realiseren?

Wat het ook is dat je wilt veranderen of behalen, je hoeft het niet in je eentje uit te vinden. Het zijn dikwijls de blinde vlekken waar de werkelijke waarde zit. Met individuele coaching ondersteun ik jou in je leerproces naar het realiseren van jouw visie.

In het intakegesprek staan de volgende drie onderdelen centraal: 

1. Verkrijg duidelijkheid en helderheid 

Bepaal wat het is dat je wilt hebben, en wees zo duidelijk als mogelijk. Hoe duidelijker je kunt zijn in wat je wilt in je leven, des te groter de waarschijnlijkheid dat je het zult behalen.

 

2. Krijg perspectief

De meeste mensen vertellen niemand wat ze willen of waar ze mee worstelen, en daardoor krijgen ze geen perspectief van buitenaf

 

3. Krijg ondersteuning

Zelden tot nooit behaalt iemand in z’n eentje grootse resultaten. Topsporters hebben teamleden en coaches. Wees bereid om de mensen in jouw leven om support te vragen.


Speciale “Inner Power” Coaching Actie

Speciaal voor mensen die aan de slag willen met het maken van positieve verandering en verbetering, maar ook graag een steuntje in de rug nodig hebben bied  ik graag deze één-op-één “Inner Power” coaching sessie aan, waar we samen werken aan…

 • Het creëren van een kristalheldere visie voor “ultiem succes”, zodat je precies weet wat je wilt, welke richting je op gaat, en wat je moet doen om het te realiseren.
 • Het onthullen van verborgen uitdagingen die je mogelijk saboteren om blijvende verandering te realiseren of of die je je voortgang vertragen of blokkeren, en
 • De sessie als nieuw met meer energie en inspiratie om eindelijk de verandering die je zoekt te behalen – voor eens en altijd.

Voor Mensen met Ambitie, Doorzetting en Commitment: 3 Maanden Lang, 1x Per Week 
1-op-1 Coaching

Start 2020 geweldig én bereik je je doelen makkelijker en sneller

In maart stel ik weer 3 plekken beschikbaar voor mensen die hun ambitie, doorzetting en commitment willen inzetten en versterken om hun beste doelen te realiseren. Met een wekelijkse Inner Power coaching sessie krijg je niet alleen continue ondersteuning van mij persoonlijk, maar train je jezelf ook in die ondersteunende gewoontes die je helpen om voor de rest van het jaar en de jaren die hierop volgen effectiever met mensen, gebeurtenissen en situaties om te gaan, je innerlijke motivatie en drive te behouden en versterkt wanneer het even tegenzit en sneller weer on track te komen om jouw unieke invulling te geven aan de dromen en doelen die je gaat bereiken. 

Je krijgt met deze speciale actie 3 maanden lang, elke week een 1-op-1 coaching sessie met me om helder te krijgen wat het is dat je wilt, wat je tegenhoudt en welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te bereiken. Alleen vandaag heb je de mogelijkheid om één van de drie plekken te bemachtigen voor de speciale prijs van €777 

Maak gebruik van deze “Inner Power” coaching sessie serie, klik dan op onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden. Je informatieaanvraag is altijd vrijblijvend, en wanneer je ervoor kiest om aan de slag te gaan ontvang je een aantal vragen ter voorbereiding op het eerste gesprek en maken we in overeenstemming een afspraak over de startdatum. 

Ook kortere 1-op-1 coahcingstrajecten en losse coachgesprekken zijn mogelijk. Klik op deze link en vraag naar de mogelijkheden. 

 
>