[tu_countdown id=12685 design=12][/tu_countdown]


DE KRACHT OM TE KIEZEN IS
DE KRACHT OM TE VERANDEREN

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je nog meer in je mars hebt met de zelfcoachingserie Choicepoints:

 • 12 Inspiratieboeken
 • 12 Werkboeken
 • Toegang tot de Choicepoints Community


GOEDE VOORNEMENS WERKEN NIET

Elk jaar opnieuw maken mensen goede voornemens. De meeste doen dat op 1 januari, maar ook gedurende de rest van het jaar staan goede voornemens hoog op het to-do lijstje, een punt dat zelden echt aan bod komt vanwege de geringe motivatie om een wezenlijke en permanente verandering te maken. Zelfs als het voornemen al wordt gestart, dan is het vaak het gebrek aan lange termijn motivatie dat voor de verwezenlijking van het voornemen. 

Heb jij ooit goede voornemens gemaakt die je kort erna weer hebt opgegeven? Het is niet alleen zonde van je energie om toe te moeten geven dat het niet gelukt is om tot het gewenste resultaat te komen, maar het neemt tegelijkertijd ook je motivatie en bereidheid af om een volgende poging te wagen. Het ongemak, de teleurstelling en zelfs de eventuele frustratie zorgen er eerder voor dat je het niet nog eens wilt proberen; je associeert pijn met voornemens, en de kans dat je nog eens een voornemen maakt neemt met rasse schreden af.  

DE TWEE REDENEN WAAROM JE DOET WAT JE DOET

De reden waarom goede voornemens vaak niet werken, is omdat ze neergezet worden als intentie; een verlangen waarbij de motivatie ontbreekt of een zelfopgelegde verplichting waar tegenzit achterzit. Om echt de keuze te kunnen maken je leven op specifieke aspecten anders in te vullen, heb je een reden nodig die groot genoeg is om je in beweging te krijgen. Die reden is ofwel het vermijden van meer mentale, emotionele, psychische of fysieke pijn, ofwel het vergroten van plezier. Iets wat niet goed voelt wil je minimaliseren of weghalen en iets wat juist goed voelt wil je vergroten. 

Wanneer je een bewuste keuze kunt maken en de juiste reden kunt vinden om te doen wat nodig is om blijvende verandering te bewerkstelligen, dan zijn het juist die keuzes die zorgen voor je succes. 

En dat is waar iedereen meer van wil. Allemaal hebben we er een eigen invulling en betekenis voor. Wat succes ook voor je betekent, het is in ieder geval gekoppeld aan vooruitgang en verbetering ten opzichte van waar je nu staat in je leven. Of je nu meer wilt hebben in materiële of financiële zin, meer wilt kunnen doen ten aanzien van je gezondheid of je werk; het begint altijd bij wie je nog meer kunt zijn. Elk succes begint binnen in je. In je mind,, vanuit je hart. 

WAT SUCCESVOLLE MENSEN
MET ELKAAR GEMEEN HEBBEN

In de afgelopen 19 jaar heb ik ontdekt dat elk succes, klein of groot, van binnenuit begint. Met de juiste hoeveelheid zelfkennis alsook duidelijke beweegredenen heb ik duizenden mensen mogen begeleiden om hun idealen te manifesteren en positieve verandering blijvend te maken. Wat je achtergrond ook is, je toekomst is nog ongeschreven. Met het doorbreken van oude en vaak onbewuste patronen heb ik mijn deelnemers niet alleen hun dromen en doelen zien realiseren, ik heb aan de zijlijn mogen staan van de persoonlijke ontwikkeling die ze doormaakten om de persoon te worden die ze wilden worden om te doen en te hebben wat ze in hun leven belangrijk vinden. Deze transformatie heeft me ertoe aangezet om als spreker, trainer, coach en auteur continu te blijven zoeken naar de beste manieren om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. 

K.I.S.S. ?

Met meer dan 600 artikelen, 15 eBooks, 2 paperbacks en tientallen video's en online presentaties heb ik in de afgelopen jaren mijn ervaring, kennis en expertise gedeeld over de hele wereld. De technieken, tools en tips die ik zelf over de afgelopen 19 jaar heb verzameld  en ontworpen zet ik om naar simpele en toch diepgaande ideeën die je uitnodigen en uitdagen om nét even wat dieper te gaan dan je normaal gesproken gewend bent om zo de werkelijke redenen te vinden in waarom je doet wat je doet, hoe je dit structureel kunt veranderen en verbeteren en in zeer korte tijd maximaal resultaat behaalt in hoe je je leven wilt vormgeven. 

'Simpel' is hierin de basis: je kunt prachtige fancy woorden en termen gebruiken, maar je hoeft geen expert te zijn om iets te snappen. Zo weet bijna niemand wat de techniek is achter een lichtschakelaar, maar weten we allemaal wel, dat als je het knopje indrukt, het licht aangaat. Ditzelfde principe geldt voor hoe ik werk met jou. 

Door het simpel te houden en de K.I.S.S. methodiek te gebruiken - Keep It Simple Sweetheart - kom je met makkelijke en eenvoudige vragen en oefeningen toch tot de kern. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 

WAT IS CHOICEPOINTS?

Choicepoints is een compleet trainingsprogramma dat je op 12 van de belangrijkste thema's in je persoonlijke ontwikkeling de inspiratie en inzichten biedt die je helpen om meer uit jezelf te halen dan je tot nu toe hebt gedaan. Choicepoints is het  nieuwste online trainingsprogramma dat je volledige vrijheid geeft hoe, wanneer, waar en wat je wilt bereiken. Elke module bestaat uit twee boeken: een ter inspiratie en inzicht in waarom je doet wat je doet, en de tweede om met heldere en diepgaande vragen tot die antwoorden te komen die je stimuleren om los te breken van oude patronen en gedrag dat je tegenhoudt in het manifesteren van je idealen. 

KENNIS IS KRACHT,
ACTIE IS SUCCES

Weten wat je wil is het vereiste om te kunnen handelen in overeenstemming met wat je wilt bereiken, en belangrijker nog, waarom je dit wilt bereiken. 

Stel je voor, dat je over exact een jaar van vandaag weet waarom je doet wat je doet, helder hebt in de irchting die je op wilt in je leven, met meer motivatie en doorzetting positieve veranderingen teweegbrengt en  betere tools en vaardigheden paraat hebt om vanuit je purpose je persoonlijke missie, korte en lange termijn doelen te stellen, met anderen kunt samenwerken om jouw visie te realiseren, en je talenten kunt inzetten ten behoeve van zowel jezelf alsook de wereld om je heen. 

De Amerikaanse natuurkundige wetenschapper Hugh Everett III kwam met de term Choicepoints: momenten in tijd  waarin je de mogelijkheid hebt om een sprong in je persoonlijke evolutie te maken. Het zijn de keuzes die je maakt die bepalen hoe je toekomst eruit gaat zien, niet je omstandigheden. 

Mijn Choicepoints boekenserie geeft je 12 uitgebreide modules waar je in elke module verder en dieper ingaat op jouw eigen ontwikkeling.. Je leert die vragen te beantwoorden die je helpen in het vinden van je purpose, je missie, je visie en die keuzes te maken die je helpen om korte en lange termijndoelen te behalen. Door je eigen denken en handelen scherper onder de loep te nemen achterhaal je niet alleen je verborgen drijfveren, maar ontdek je ook sneller verscholen talenten en kwaliteiten die je kunnen helpen om veel meer uit jezelf te halen. 

Deze boekenserie bevat de volledige 12 modules, inclusief inspiratieboeken en werkboeken én toegang tot de online community met like-minded mensen.  


WAT JE KRIJGT

Kies je voor deze cursus, dan ontvang je maar liefst 12 inspiratieboeken én 12 werkboeken welke je direct kunt downloaden. Je hoeft dus niet elke maand te wachten op een nieuwe module zoals bij het jaarprogramma. Je kunt dus direct aan de slag met jouw pad naar persoonlijk succes, en kunt zelf bepalen wanneer je verder gaat, hoe lang je ermee aan de slag wilt, en wanneer je naar de volgende thema's wilt gaan. 

Choicepoints bestaat uit de volgende thema's:

 • Wat Maakt Jou Tot De Ultieme Jij?
 • Wat Is Jouw Werkelijke Passie?
 • Ontdek  Je Missie En Prioriteiten
 • De Waarde van Lange Termijn Doelen
 • De Waarde Van Korte Termijn Doelen
 • Wat Effectieve En Optimale Timemanagement Is 
 • Wat Is Talentontwikkeling En Hoe Zet Je Dit Voor Jouw Succes
 • Je Potentieel: Je Vaardigheden, Talenten en Kansen
 • Hoe Overkom Je Obstakels?
 • Maak Effectief Gebruik van Je Netwerk
 • Hoe Je Je Vooruitgang Kunt Meten
 • En Hoe Je Je Ultieme Balans Kunt Bereiken

Bestel alle 12 inspiratieboeken in één keer. Bij elk boek ontvang je ook een werkboek waarmee je na het lezen meteen praktisch aan de slag kunt met het uitwerken van jouw inzichten en het ontdekken van jouw krachten en kwaliteiten. Dat zijn 24 boeken direct tot je beschikking. En als extra bonus krijg je exclusief toegang tot de online Choicepoints community waar je nog meer like-minded mensen vind die net als jij ontdekken hoeveel meer het leven nog in petto heeft. 

WAAR STA JIJ OVER 1 JAAR?

Na het volgen van het Choicepoints programma heb je 

 • Een kraakhelder beeld hoe je AL jouw kleine en grote doelen bereikt
 • Meer passie voor wat je doet
 • Een plan om obstakels makkelijk en snel te overkomen
 • Meer tijd over 
 • Meer zelfvertrouwen
 • Helder wat de kracht van jouw talenten is en hoe je deze inzet voor meer succes
 • De werkelijke kracht van je netwerk in je handen
 • Meer balans tussen werk, privé, familie, partner, vrije tijd en gezondheid

WAT DEELNEMERS OVER CHOICEPOINTS ZEGGENIk ben ontzettend tevreden over de opbouw van het programma Choicepoints. Vanuit het helder krijgen van wat het is wat je wilt en waar je staat pak je gericht en met een plan van aanpak die stukken aan die je helpen om je echt verder helpen."


Bernard Klein


Robert hielp me door middel van zijn programma Choicepoints in te zien hoe groot de rol van beperkende overtuigingen in mijn leven was en welke overtuigingen dit waren,  zodat ik daar concreet iets aan kon gaan doen. Zijn heldere benadering, waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan,  hielp me inzicht te krijgen in wat voor mij werkelijk belangrijk is in het leven en waar ik echt veel energie van krijg


Hedda Schueler 


Ik ben Choicepoints gestart omdat ik merkte dat ik de regie niet meer over mijn leven had. Ik miste voldoening, passie en was toe aan een nieuwe invulling van mijn leven. Met Choicepoints voelde ik gaandeweg het programma dat ik weer energie en zin kreeg om verder te gaan en op koers te komen. Ik heb mezelf veel beter leren kennen, nieuwe passies ontdekt en grote sprongen kunnen maken; ik ben van een onzeker en angstig persoon toegegroeid naar een man die weet wat hij wil, en heb een doelgericht plan . Ik ervaar passie, zin en heb meer energie en het leven is avontuurlijker.". 


Paul van Ewijk

Bestel Choicepoints Nu Voor €295


FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!