"7 Stappen Naar Het Ontdekken van Je Persoonlijke Kernwaarden" biedt gedetailleerde stapsgewijze instructies over hoe je jouw persoonlijke kernwaarden kunt ontdekken en persoonlijke waarden op een zinvolle manier kunt gebruiken in elk facet van je leven.

Met dit rapport heb je een zelfcoachingstool in handen om je te helpen jouw persoonlijke kernwaarden te ontdekken.

Daarnaast vind je in deze gids ook een referentie naar een gratis download van de ultieme lijst van persoonlijke waarden waarin meer dan 175 waarden overzichtelijk te vinden zijn. 

Download deze gids nu voor slechts €6,95

Wat Zijn Waarden?

Waarden zijn belangrijke maatstaven of principes die je eigen gedrag sturen en op grond waarvan je je eigen gedrag en dat van anderen beoordeelt. Ze liggen onder de oppervlakte van je bewustzijn, en blijven op de achtergrond aanwezig totdat je met een ander te maken hebt die jouw waarde in mindere mate of helemaal niet deelt.


Waarom waarrden belangrijk zijn

Onze waarden informeren onze gedachten, woorden en acties.

Onze waarden zijn belangrijk omdat ze ons helpen groeien en ontwikkelen. Ze helpen ons om de toekomst te creëren die we willen ervaren.

Net als ieder ander ben ook jij dagelijks betrokken bij het nemen van honderden beslissingen. De beslissingen die je neemt weerspiegelen je waarden en overtuigingen en zijn altijd gericht op een specifiek doel of specifieke reden. Dat doel is de bevrediging van je eigen (of de collectieve)  behoeften

Ken je waarden

Helaas weten de meeste mensen niet wat hun waarden zijn. Ze blijven steken in dezelfde gedragingen en patronen en blijven zich afvragen hoe het toch komt dat ze zo vaak dezelfde resultaten in hun leven krijgen; relaties lopen vast, werk geeft na verloop geen voldoening of uitdaging meer en hun gezondheid blijft zelfs na het volgen van diverse diëten maar hangen op het oude gewicht. 

Zolang je niet bewust bent van je waarden - en zeker je kernwaarden - blijf je in het donker tasten waarom je maar niet verder komt. 

Ontdek Je Persoonlijke Kernwaarden

De meeste mensen weten niet wat hun waarden zijn. Ze begrijpen niet wat voor hen het belangrijkste is. In plaats daarvan richten ze zich op wat de samenleving, cultuur en media waardeert.

Kun je je top 5 of top 10 waarden uitdrukken die voor jou het belangrijkst zijn?

Zonder een ontdekkingsproces te ondergaan, is het een uitdaging om je persoonlijke kernwaarden te identificeren.

Het is makkelijk om te speculeren en te idealiseren wat je belangrijk vindt. Maar het kost moeite om ze echt te weten en te accepteren wat je belangrijk vindt.

Het kan een hele klus zijn om tot een beknopte en korte lijst met persoonlijke waarden te komen. Je kunt online lijsten vinden met honderden waarden om uit te kiezen. Toch  raad ik je echter niet aan om vooraf dergelijke lijsten te gebruiken.

Waarom?

Waarden worden niet uitgekozen; we ontdekken en onthullen ze. Als je begint met een lijst, zal je bewuste mind testen welke waarden 'beter' lijken dan andere.

Dat gezegd hebbende, als je niet bekend bent met het werken met waarden, kun je een lijst met waarden scannen om een idee te krijgen van je scala aan opties. Daarom vind je bij deze gids ook een download naar een lijst met meer dan 185 waarden die je kunnen helpen wat voor waarden er zoal zijn. 
Leer De 

7 Stappen Naar De Ontdekking van Jouw Persoonlijke Kernwaardenprijs: €6,95


Wat je in deze gids ontdekt

In deze praktische gids ontdek je:

  • Waarom persoonljke kernwaarden belangrijk zijn
  • Het kennen van je persoonlijke waarden verandert je gedrag
  • 3 verschillende manieren hoe je persoonlijke kernwaarden ontdekt
  • De 7 stappen naar het ontdekken van je kernwaarden
  • Hoe je kunt testen of je je persoonlijke waarden leeft
  • Hoe je je kernwaarden kunt gebruiken om beslissingen te nemen

Ayn Rand, een Russisch-Amerikaanse auteur en filosoof zei ooit het volgende over waarden:/

Happiness is the state of consciousnesswhich proceeds from the achievement of one's values.

dek wat jouw kernwaarden zijn. Leef ernaar en werk toe naar het versterken ervan, zodat je steeds makkelijker en sneller het leven en die lifestyle gaat leven dat bij jouw succes past. 

Download "De 7 Stappen Naar Het Ontdekken van Jouw Kernwaarden" nu voor slechts €6,95

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
Geoptimaliseerd door Optimole
>
Success message!
Warning message!
Error message!