Ontdek Jouw Kracht In Communicatie


Begrijpt de ander niet wat je bedoelt?

Heb je soms moeite om een gesprek gaande te houden?

Sterke relaties zijn van vitaal belang in een gezond en gelukkig leven. Mensen die in staat zijn om echt te connecten met anderen, leven doorgaans dan ook langer, en met meer voldoening.De Formule Voor Succes
In Communicatie


Mensen die niet in staat zijn om relaties te onderhouden vallen makkelijker ten prooi aan eenzaamheid en zelfs depressie – en beide effecten zijn schadelijk voor zowel je mind alsook je lichaam. Als je het moeilijk vindt om met anderen te connecten, dan ligt er goed nieuws aan de horizon voor je. Sterkere relaties creëren, of het nu in je werk of in je persoonlijke leven is, volgt altijd dezelfde formule.

Het eBook Communicate to Connect is een uitgebreid rapport waarin je zowel de basisprincipes en -technieken vindt om met meer zelfvertrouwen beter een connectie tot stand te kunnen brengen, alsook gevorderde en diepgaande tools en technieken die je helpen om je contact met een ander naar een geheel niveau te brengen.

Denk eens na over het volgende:

Je hebt een chronische ziekte, en fysieke uitdaging waar je mee hebt moeten leren omgaan. Dit vraagt elke dag weer om aanpassing alsook doorzetting om eruit te halen wat nodig is om de dag tot een goed einde te brengen. Leren omgaan met een fysieke uitdaging is niet iets wat je in een dag, week of maand in de vingers hebt. Het is continu aanpassen op hoe je je in je lijf voelt. En dat kan soms best een uitdaging zijn als je met anderen in contact wilt staan.

Niemand weet namelijk exact hoe het is om in jouw lichaam te zitten en niemand kan dus ook weten hoe jij je precies voelt. Hoe breng je dan over wat je wel en wat je niet kunt? Hoe kun je toch een verbinding aangaan met de ander, zonder dat je moedeloos, geïrriteerd of teleurgesteld wordt? Hoe kun je aangeven wat je wilt, zonder dat de ander zich aangevallen of afgewezen voelt? Hoe zorg je dus voor een verbinding zonder dat een beperking in de weg staat?Wat Je Nooit Geleerd Is…
Maar Wel MOET Weten

Effectief communiceren is niet een vak dat wordt gedoceerd op school. Het is een vaardigheid dat de meesten van ons gaandeweg moeten leren, met vallen en opstaan. Helaas geldt voor de meesten van ons dat communicatie niet ons sterkste gereedschap is in de toolbox van vaardigheden.

Of het nu gaat om een gesprek met een familielid, een sollicitatiegesprek met een toekomstige werkgever, of een salesgesprek met een klant, we communiceren iedere dag met elkaar, op verschillende manieren. Daarbij is het goed om te weten hoe je je communicatie kunt inzetten om je gewenste resultaat te verkrijgen. In dit E-book vind je een aantal zeer praktische en nuttige tips en tools om je communicatie te versterken en sneller en gemakkelijker de resultaten te halen waar je op focust.

To effectively communicate, we must realize that we are all different in the way we perceive the world and use this understanding as a guide to our communication with others.”
– Anthony Robbin

Click to Tweet

In Dit eBook Ontdek Je

  • Waarom miscommunicatie makkelijk kan ontstaan
  • Hoe je dit gemakkelijk kunt voorkomen of corrigeren
  • Hoe je je gesprek authentiek, oprecht en integer maakt
  • De 4 "kerntalen" die iedereen herkent, en
  • Hoe je snel de taal van de ander herkent (en waarom dit belangrijk is)
  • Hoe je met zelfvertrouwen in contact komt en blijft.

     


Direct Aan De Slag


Communicate to Connect is een krachtige bron van informatie waar je direct mee aan de slag kunt om de kwaliteit van je relaties door middel van je communicatie naar een nieuw niveau te brengen.

Stel je voor hoe de kwaliteit van je relaties met anderen zou zijn, als je sneller authentieke verbinding kan maken, zonder moeite diepgang in je gesprekken kunt creëren, en met helderheid en duidelijkheid kunt aangeven wat er in je omgaat. De ander beter begrijpen en zelf beter begrepen worden, en van daaruit communiceren om te contacten.

Met alleen de uitgebreide informatie over de 4 kerntalen in dit boek, is de waarde van dit eBook al makkelijk te schatten op €77.

Met alle andere informatie, tools en technieken die je in dit rapport vindt, is de reguliere prijs daarom al erg aantrekkelijk.

Je kunt dit eBook vandaag direct downloaden voor slechts €27

Klik op de betaalknop hieronder in, en krijg direct toegang tot het rapport Communicate to Connect.

Download Direct
Communicate to Connect

Ik wil alle ins en outs hebben om makkelijker en beter en met meer zelfvertrouwen met anderen te communiceren. Ik wil deze informatie en alle technieken in dit boek leren, zodat ik meer kwaliteit haal uit de contacten en relaties die ik met anderen heb


FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
Geoptimaliseerd door Optimole
>
Success message!
Warning message!
Error message!