Wat doe je als je een droom hebt die je zo graag wilt vervullen, dat je er bijna alles  voor over hebt - zelfs als die beslissing
negatieve consequenties kan hebben?

In de zomer van 2009 besluit Robert van der Wolk zijn onmogelijke droom uit te voeren. Ondanks een gezichtsvermogen van minder dan 10 procent en nieren die op het punt staan het te begeven, vertrekt hij richting Zuid-Frankrijk om van daaruit de meer dan 800 kilometer lange voettocht naar de bedevaartsstad Santiago de Compostella te lopen.

Geef nooit op is een persoonlijk verhaal dat je bijna letterlijk aan de hand meeneemt in het avontuur van een jonge man die gelooft dat hij meer in zijn mars heeft en verder kan komen dan de grenzen tot dan toe voor hem bepaald hebben.


In Eigen Woorden

In de video (2011)  zie en hoor je wat de drijfveren waren om te duiken in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en er uiteindelijk zelfs mijn werk van te maken. 

Voorafgaand aan de voettocht naar Santiago in Spanje heb ik een interview afgegeven over mijn beweegredenen om dit avontuur onder de toen zeer uitdagende omstandigheden aan te gaan. 

Wat duidelijk naar voren komt is de overtuiging van de innerlijke kracht die we allen bezitten om ogenschijnlijk onmogelijke doelen en idealen te realiseren. Zelfs na meer dan 10 jaar staat deze overtuiging nog ijzersterk - zowel voor mijzelf alsook zeker voor de mensen die ik coach en train.   

Download Deel 1 Nu Gratis

De paperbackversie van Geef Nooit Op is helaas uitverkocht. Maar je kunt nu wel het boek digitaal lezen. Vul hieronder je gegevens in en krijg het eerste van drie delen van Geef Nooit Op als gratis download.


FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!