Onbegrensd - Robert van der Wolk

Onbegrensd

Ontvang Jouw Exemplaar Van
Mijn Nieuwe Paperback 
ONBEGRENSD

en ontvang €197 aan bonussen
Je betaalt slechts de verzendkosten van €7,95


Onbegrensd biedt je een ruime hoeveelheid aan tools, technieken en tips, en introduceert alsook nieuwe manieren, methodieken en mindsets om meer uit jezelf te halen - ongeacht je fysieke beperking. 

Onbegrensd biedt een totaal nieuw perspectief op leven met een fysieke uitdaging; het motiveert om voorbij grenzen te denken en nieuwe wegen in te slaan die naar werkelijke voldoening, passie, geluk en succes leiden. Bestel nu voor €19,95 en ontvang €197 aan bonussen
Wat Succesvolle Mensen
 Met Elkaar Gemeen Hebben

Al in 1989 kreeg ik te maken met mijn eerste fysieke beperking. Diabetes. Hoewel familie en vrienden hielpen, had ik het gevoel dat ik er toch alleen voor stond; niemand leeft in mijn lichaam.

Met nog een extreme visuele beperking, nierdialyse en een dubbele transplantatie in de daaropvolgende 25 jaar bijgeteld, stond ik voor een enorme uitdaging: hoe draai ik mijn leven om en kan ik in plaats van een wereld van beperkingen, in een wereld van ultieme vrijheid leven?

Mijn zoektocht was lang, maar uiteindelijk heb ik de weg naar persoonlijk succes en ultieme vrijheid gevonden.

In dat proces, heb ik de kans gehad om enkele van de succesvolste mensen en experts te ontmoeten, die me de beste strategieën en technieken leerden, om vanuit mijn innerlijke visie, mijn uiterlijke wereld vorm te geven.

Met persoonlijke overwinningen als een voettocht van 1000 kilometer voorafgaand aan nierdialyse, en een volledige New York Marathon, krap een jaar na mijn dubbele transplantatie, het internationale podium  als spreker en trainer, diverse boeken, honderden artikels en tienduizenden lezers per maand op deze site, heb ik mijn eigen leven van diverse "beperkingen" om weten te zetten naar een leven dat werkelijk onbegrensd voelt.

Deze Doorbraak
Veranderde Alles

Een aantal jaar geleden had ik een enorme doorbraak. Het was de vraag die vooraf ging aan de openbaring die me naar het volgende niveau in mijn persoonlijke en professionele leven bracht - ondanks mijn fysieke beperking.

Ik was eveneens blij verrast te ontdekken, dat succesvolle mensen zichzelf deze vraag  op een regelmatige basis stellen, die ervoor zorgt dat ze een onbegrensd leven leiden. De vraag was: "Welke succesfactoren heb ik in eigen hand, en hoe kan ik deze inzetten voor meer geluk, voldoening, vrijheid en succes?" "

Elke succesvolle man en vrouw, op welk gebied dan ook, weet dat elk succes in de mind begint. Ook al zijn niet alle omstandigheden te beheersen, het blijft een ieders eigen keuze en verantwoordelijkheid om elke situatie een betekenis te geven.

Dit is het verschil dat succesvolle mensen op een totaal ander niveau zet!

Wanneer je naar succesvolle mensen kijkt, dan weet je dat hun mindset én hun acties op consistente basis berusten op kansen en mogelijkheden - en zich niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn keer op keer weten te overtreffen in hun gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei.

Dit zijn de mensen die van een beperking een bevrijding maken, en zich continu eraan blijven herinneren, dat ze op elk moment een keuze hebben - en op elk moment die keuze maken die hen gelukkig, gemotiveerd en gezond houden.

Mensen als Sean Stephenson, die leeft met brittle bone disease, en ondanks het risico om op elk moment een of meerdere botten te breken, toch is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste inspirators. Of Nick Vujicic, die geboren werd zonder armen en benen, en op jonge leeftijd zichzelf van het leven wilde beroven, maar zijn beperking wist om te zetten in een leven van ultieme vrijheid 

Dit Is Een Echte
Wet van Succes

Om succesvol te zijn, moet je weten waar je kracht ligt en hoe je die moet inzetten om onbegrensd te kunnen leven.

In mijn eigen leven heb ik een reeks van zeer krachtige en effectieve tools gevonden en ontwikkeld, die me in staat stellen om zo'n mindset te creëren - een die me meer voldoening, vrijheid en vreugde geeft.

Toen ik besefte hoe belangrijk mindset was voor succes en persoonlijke vrijheid, begon ik alles op te schrijven.

Tijdens het schrijfproces kwam ik er eveneens achter dat researchers diverse studies en onderzoeken gedaan hebben naar mindset, visie, de kracht van overtuigingen, de ervaring van ultieme vrijheid en de relatie tussen deze factoren.

Ik vroeg vrienden om me heen of zij succes, mindset en hun belevenis van de werkelijkheid onderzocht hadden; geen van allen had hier ooit bij stilgestaan - en ik realiseerde me dat niemand in mijn cirkel zich hierin dit had bestudeerd als een onderwerp op zichzelf, ... om de natuur er van te leren, hoe het werkt, en hoe het mettertijd verandert... om de universele patronen in alle vlakken te vinden. 

De Psychologie van
Vrijheid en Succes


Ik kwam er al snel achter dat ik deze ideeën, bewezen technieken en lessen van mijn eigen leraren in een boek moest stoppen. Na bijna twee jaar hard werken, heb ik iets waar ik echt trots op ben om met je te delen.

Het boek is getiteld "Onbegrensd" en eindelijk heb je een hulpbron waar je op één plek vindt wat ultieme vrijheid is, hoe je het verkrijgt en hoe je een werkelijk onbegrensd leven op alle belangrijke gebieden in je leven kunt creëren.

Ik heb duizenden uren besteed aan het bestuderen van succes en vrijheid, en honderden uren aan het schrijven hierover. Ik heb, wat ik geloof, de kunst, de wetenschap en de psychologie van ultieme vrijheid en succes georganiseerd, en zorgvuldig samengebracht in dit boek, dat je gemakkelijk in een paar uur leest.

Als je geïnteresseerd bent om meer succes en vrijheid te krijgen en te creëren, en je leven zo opbouwt dat je meer vrijheid en succes naar je toe trekt, ondanks je fysieke conditie, begin dan hier. Klik hieronder en begin met je naam en email, en vertel me dan waar ik jouw gratis exemplaar van Onbegrensd naar toe mag sturen, inclusief alle bonussen.

Dit zal een hoop nieuwe deuren voor je openen, die het pad naar een onbegrensd leven in ultieme vrijheid mogelijk maken!


Wat Staat Er In Het Boek?


Allereerst is de wereld van vandaag er één waarin persoonlijke vrijheid meer in het licht staat dan bijna elk ander onderwerp. Het lijkt of we aan één van twee kanten staan: je hebt het, of je hebt het niet. Met zoveel controverse lijkt vrijheid en succes enkel weggelegd te zijn voor slechts een handjevol mensen.

In Onbegrensd leer je de mindsets, tools en mentale modellen om niet alleen je beperking om te zetten naar vrijheid, maar ook om je eigen visie naar een  onbegrensd leven op te stellen, in te richten en uit te voeren zoals jij dat wilt.

De sleutel hier is de mindset shift waar dit boek je in begeleidt. Het is een nieuwe lens die verheldering brengt en je helpt om vanuit innerlijke vrijheid en kracht de wereld buiten je onbegrensd te maken.

Zodra je deze nieuwe mindset hebt, verandert je kijk op je eigen leven en de wereld om je heen volledig.

In Onbegrensd leer je:

  • Wat ultieme vrijheid is, hoe het werkt en waar je het vindt.
  • Welke rol je omstandigheden spelen en hoe je dit makkelijk kan veranderen.
  • Welke overtuigingen je vasthouden, en hoe je jezelf hiervan kunt losbreken.
  • Wat VISIE is en hoe je dit kan inzetten om jouw ultieme vrijheid en succes te leven.
  • Hoe je emotionele gemoedstoestand je beïnvloedt om vooruit te komen in je persoonlijke en professionele leven, en hoe je je gemoedstoestand kunt optimaliseren om mogelijkheden te ontwaken om onbegrensd te leven.
  • Welke betekenis je fysieke beperking werkelijk heeft.
  • Hoe je je grenzen op simpele wijze kunt herdefiniëren zonder voorbij te gaan aan jezelf.
  • Waarom samenwerken met anderen je helpt om vrijheid en succes te vinden en te creëren.
  • en meer

Ik heb dit boek zo ontwikkeld om je eigen visie op te stellen aan de hand van de belangrijkste maatstaven en voorwaardes voor succes en vrijheid. Hiermee creëer je een toekomst waarin je fysieke beperking geen obstakel meer is, maar een andere invulling en betekenis heeft die je in staat stelt om meer te doen, te hebben en te zijn.

En gedurende mijn lancering ga ik het boek voor je aanschaffen en en stuur ik het naar je toe als  mijn cadeau voor jou. Het enige dat ik vraag is dat je de administratie- en verzendkosten voor je rekening neemt.

De Extra Bonussen
Ter Waarde van €197

Bonus #1 - "Onbegrensd" Werkboek

Dikt werkboek sluit naadloos aan bij het boek en helpt je om de theorie om te zetten naar de praktijk. Met heldere vragen en duidelijke oefeningen versnel  je je  pad naar persoonljk succes en transformatie. Het werkboek bevat maar liefst 62 pagina's en helpt je in ieder hoofdstuk het maximale eruit te halen wat je op dit moment nodig hebt om jouw ultieme vrijheid te kunnen gaan leven. 


Bonus #2 - Ticket voor mijn masterclass "Het Onbegrensde Leven"

In deze masterclass ga ik dieper in op wat er nog meer mogelijk is wanneer je de informatie uit mijn boek toepast. Je leert aan de hand van voorbeelden wat het is dat je tot nu toe heeft vastgehouden en wat je kunt doen om vrij te breken naar jouw eigen ultieme vrijheid. Deze masterclass is exclusie voor menen die "Onbegrensd" hebben besteld en biedt extra ondersteuning om blijvend succes, voldoening en geluk binnen handbereik te krijgen. 


Bonus #3-  Toegang tot de gesloten community "Ultieme Vrijheid"

Een community van gelijkgestemden helpt je in je proces van verandering naar verbetering. Elke member van deze community komt uiteraard met zijn of haar eigen vragen, maar heeft ook een berg aan kennis en ervaring te delen. Met extra support en de mogelijkheid tot persoonlijke feedback en interactie met Robert biedt deze community extra ondersteuning in jouw persoonlijke groei. 


Wanneer je dit boek gelezen hebt, zal je kijk op de wereld anders zijn en zul je de onbegrensde vrijheid overal in kunnen ervaren, in elk aspect van je leven.

Klik op de knop hieronder om jouw exemplaar van mijn nieuwste boek "Onbegrensd" te bestellen voor slechts €19,95, en profiteer ook van de fantastische bonussen die je erbij krijgt!
 
>