Goede Voornemens Werken Niet - Robert van der Wolk

Goede Voornemens Werken Niet

 

De eerste week van het nieuwe jaar zit erop. Heb jij jouw goede voornemens deze week omgezet in concrete acties? Als je proactief van start bent gegaan – hulde! Ik wens je alle goeds om je doelen te bereiken. Als je moeite hebt met het vasthouden aan je goede voornemens, dan is het de overweging waard om eerst iets anders te doen voordat je je voornemens prioriteit geeft.

Verdoe Je Tijd Niet Met Wensen en Dromen

2019 is een feit en ik kan me goed voorstellen dat je een aantal grote veranderingen wilt bewerkstellingen dit nieuwe jaar.

Als je net zoals de meeste mensen met wie ik werk bent, dan sta je er waarschijnlijk op, dat het “dit jaar echt anders gaat worden”. Dit is het HET jaar waarin ik eindelijk eens … ga doen (vul je doel op de puntjes in).

Maar wist je dat 80% van alle goede voornemens voor het nieuwe jaar van de hand gedaan zijn tegen de tijd dat het Februari is?

Waarom?

Omdat je leven niet anders kan zijn zolang je blijft “denken” op de manier zoals je dat altijd gedaan hebt.

Het probleem met Goede Voornemens voor het Nieuwe Jaar is dat mensen hun mentale patronen die hen ervan weerhouden om meer te bereiken, niet veranderen.

En helaas is een droom en een wens niet genoeg om de garantie te hebben dat je je doelen bereikt.

Je moet het hele systeem reviseren; je moet je patronen en routines resetten.

Simpel gezegd: als je je resultaten wilt veranderen, dan moet je de wijze waarop je denkt veranderen.

Om je een mentale kickstart voor je doelen in 2019 te geven wil ik vier van mijn populairste blogs over het herprogrammeren van je mind voor succes, met je delen:

 

1. Van Groef Naar Groei: Ontdek de patronen die je weerhouden om verder te komen. In dit artikel stel ik je maar 1 vraag, en deze vraag kan je net dat ene zetje geven om tot inzicht te komen waarom je juist wilt veranderen.

Ontdek jouw groeigebied

 

2. Wees De Beste Jij: De 10 Karakteristieken van Een Geniale Mind.
In dit artikel leer je de 10 belangrijkste “mindset” of principes die je helpen om de ruimte tussen jou en je doel binnen afzienbare tijd zo klein mogelijk te krijgen.

Wees De Beste Jij

 

3. De 6 Probleemoplossende Vragen Die Elk Probleem Omzetten Naar Mogelijkheid: Dit is zo’n krachtig artikel, dat ik het zelfs in mijn nieuwste boek heb staan. Deze vragen helpen je om van elk probleem een kans te maken, dat je helpt om de persoon te worden die in staat is elk gesteld doel te bereiken.

Overkom je Obstakels

 

4. 7 Krachtige Succesprincipes voor Persoonlijke Groei: Alle succes komt voort uit persoonlijke groei. Hier vind je mijn tips om vooruit te gaan en om je leven een boost te geven.

Accelereer Je Succes

 

Ik hoop dat deze blogs je helpen een begin te maken met het herprogrammeren van je mind voor succes. Het is mijn doel voor jou om uiteindelijk je vertrouwen te ontwikkelen het leven te creëren dat je altijd wilde hebben!

Op jouw succes,

Robert

 

Als je dit artikel waardevol vond, deel dit bericht dan door op onderstaande Social Mediaknoppen te klikken zodat jouw vrienden en volgers ook van deze informatie profiteren.

 

Je mening telt
Deel dit artikel
Robert
 

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen met een fysieke uitdaging om een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om met een fysieke uitdaging te leven, waar grenzen verlegd kunnen worden en welke tools er nodig zijn om toch in een ultieme vrijheid te leven.

>