januari 13

0 comments

Maak Verandering Permanent

By Robert


 

“Om te hebben en doen wat je wilt, moet je de persoon zijn die dit kan”

Goede voornemens zijn in Januari erg populair. Je hebt nieuwe doelen, en dit jaar gaat het echt lukken… totdat je er weer achter komt dat het doel te hoog gegrepen lijkt of het ideaal te mooi klonk om waar te zijn.

Het nummer 1 probleem waarom doelen niet behaald worden is dat je doorgaans enkel een externe verandering maakt, bijvoorbeeld stopen met roken door de asbak het huis uit te doen en sigaretten te verruilen voor kauwgom, of afvallen door geen koekjes meer in huis te halen. Vaak werkt dit maar van korte duur, en voor je het weet rook je onder de afzuigkap of heb je de koektrommel gevuld, onder het mom ‘voor de gasten’.

Om verandering permanent te maken moet je niet alleen je omgeving veranderen, maar bovenal JEZELF.

Kom naar hét seminar voor mensen die effectief meer willen bereiken in minder tijd.

In dit eendaagse evenement leer je niet alleen hoe je elk doel behaalt dat je jezelf stelt, maar bovenal hoe je permanente verandering creëert j door de persoon te worden die in staat is om je gestelde doelen te bereiken.

Een aantal redenen waarom je dit seminar niet mag missen:

  • Het is GRATIS – je betaalt alleen voor de faciliteiten zoals je lunch, koffie en thee
  • Met mijn bewezen blauwdruk voor succes kun je elk doel behalen, gegarandeerd!
  • Je gaat naar huis met een kant en klaar plan voor de rest van het jaar
  • Je ontdekt hoe je succesvol én tegelijkertijd gelukkig kunt zijn (en waarom dit hand in hand gaat)
  • Je investeert slechts 1 dag; en je bent in staat de rest van je leven op jouw manier vorm te geven
  • Het is kort, to the point, energiek, inspirerend en entertainend tegelijkertijd

Gun het jezelf om 1 dag te investeren om voor de rest van je leven die lifestyle te kunnen leven die bij jouw Ideale Ik past.

Waarom De Doorbraak werkt

Als je me nog niet kent, dan kan ik begrijpen dat je sceptisch bent. Als ik je echter vertel dat een bijna blinde, voormalig Diabetische nierpatiënt met mijn succesformule niet alleen de pelgrimstocht naar Santiago heeft gelopen, maar ook de New York marathon heeft gefinisht, er boeken over heeft geschreven en nu zijn ideale succesvolle en gelukkige leven leidt – dan weet ik zeker dat ik jou ook kan helpen om de persoon te worden die je wilt zijn om je dromen en doelen te realiseren.

Het leven kan soms uitdagend zijn, maar dat hoeft het zeker niet permanent te zijn. MetDe Doorbraak neem je weer de controle terug over jouw leven en zet je jouw koers naar je successen.

Wat heb jij te winnen?

Deel je doel in de berichtenbox hieronder, en ik zie je graag in dit successeminar. .

Op jouw succes,

Robert

 

En schrijf je vandaag nog in voor dit successeminar

 

About the author

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen om op persoonlijk en professioneel vlak een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om een uitdagend leven te leiden en een mindset te hebben waarmee grenzen verlegd kunnen worden. Gecombineerd met ruim 20 jaar aan kennis leert hij anderen welke tools er nodig zijn om in ultieme vrijheid te leven.

You might also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>