Dromen, Doelen en Gedachten - Over mijn reis naar Santiago - Robert van der Wolk
2

Dromen, Doelen en Gedachten – Over mijn reis naar Santiago

Hier vind je een filmpje gemaakt door Petra Bijsterveld Over mijn reis naar Santiago.

Voordat ik mijn reis begon had ik een aantal motivaties om deze uitdaging aan te gaan.

Bekijk de video en ervaar.

Op jouw succes,

Robert

Je mening telt
Deel dit artikel
Robert
 

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen met een fysieke uitdaging om een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om met een fysieke uitdaging te leven, waar grenzen verlegd kunnen worden en welke tools er nodig zijn om toch in een ultieme vrijheid te leven.

 • marie van hezik schreef:

  Lieve Robert,

  Leuk, deze video van voor je vertrok.

  Je bent een ongelofelijke doorzetter! TOP!
  En als ervaringsdeskundige wil ik je toch ook alsnog het advies geven: blijf op je lichaam letten!! Eet alsjeblieft niet die rare dingen die je nu af en toe tot je neemt …. Nog een advies: stop met de pijnstillers als je die nog neemt. Je hebt nog genoeg tijd. Neem veel rust in plaats van die pillen. Het tempo is niet belangrijk. Volg je EIGEN pad! (Ik was bijna altijd de langzaamste tijdens mijn tocht. Dat aceepteerde ik vanaf dag 2…. Ik heb daardoor geen problemen met mijn conditie gehad, en heel veel medereizigers kwam ik toch ‘s middags of een paar dagen later weer tegen!!)
  Veel liefs ,
  Marie

   
 • Monique den Boer-Smits schreef:

  Hallo Robert,

  Nog steeds lees ik met plezier van je belevenissen. Dat ‘agape moment’ en de ring die je kreeg vond ik echt ontroerend. Ik hoop echt dat ik binnenkort in het HD lees dat je een lezing gaat geven over je reis met beeldmateriaal. Hoewel ik je totaal niet ken, heb ik toch een gevoel van betrokkenheid gekregen, maar zo zijn er vast wel meer. Ondertussen ben je er al bijna!! Geweldig!
  Groeten van Monique den Boer uit Heemstede

   
 • >