juli 3

1 comments

Mijn Verhaal

By Robert


Dit zijn mijn ervaringen als trainer, coach, auteur en gewone ziel. Ik schrijf ze op, zodat anderen hierdoor geïnspireerd worden, gemotiveerd en de enthousiasme vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en oude beperkende gewoontes om te zetten in gewenst gedrag. Niets is onmogelijk. Alles is mogelijk, zolang je maar geloofd dat het mogelijk is.

Mijn motto is “je kunt veel meer dan je denkt dat je kunt” en om dat kracht bij te staan heb ik mijzelf uitgedaagd om de voor mij ‘onmogelijke’ dingen te gaan doen. Een darbvan is het lopen van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Dit is mijn verhaal over de route naar Santiago de Compostella.

Waarom ik deze pelgrimstocht naar Santiago di Compostella wil lopen hoor je allemaal het interview dat ik met journalist en goede vriend Ron de Joode heb gehad.

http://www.robertvanderwolk.nl/wp-content/interview-pt11.mp3

Mijn beweegredenen zijn duidelijk, en ik weet zeker dat ik zal slagen in deze onmogelijke uitdaging. De overtuiging voelt alsof hij in mijn iel gekerfd staat, en ik weet dat ik vaak genoeg op de proef zal worden gesteld om te zien hoe sterk deze overtuiging werkelijk is.

Wat is jouw overtuiging? Wat geloof jij dat mogelijk is? En durf jij onmogelijke uitdagingen tante gaan?

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Robert

About the author

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen om op persoonlijk en professioneel vlak een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om een uitdagend leven te leiden en een mindset te hebben waarmee grenzen verlegd kunnen worden. Gecombineerd met ruim 20 jaar aan kennis leert hij anderen welke tools er nodig zijn om in ultieme vrijheid te leven.

You might also like

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >