september 10

2 comments

HELP!

By Robert


Eén van de makkelijkste manier om te krijgen wat je wilt is door het te vragen. Zoals je in een vorig artikel hebt kunnen lezen, zijn er nogal wat redenen waarom we niet vragen wat we willen. In dit artikel wil ik jou graag een vraag voorleggen, zodat wij beiden krijgen wat we willen.

HELPHet is altijd mijn intentie geweest om waardevolle informatie te bieden met mijn artikelen. Echter, de waarde van deze artikelen wordt voor een groot deel bepaald door de opmerkingen en vragen die lezers erbij plaatsen.

Inmiddels vind je hier meer dan 250 blogartikelen over persoonlijke groei, carrière, gezondheid en relaties. De meeste zijn geschreven vanuit mijn ervaringen en expertise als trainer, spreker en auteur, andere in reactie op vragen of inzichten van lezers.

Na meer dan 250 artikelen wil ik je dan ook graag om hulp vragen – help mij jou op de best mogelijke manier te helpen.

Hoe Kan Ik Helpen Dan?

1. Vertel Wat Je Wilt Lezen
De beste manier om dit te doen is om hieronder in de commentbox een reactie achter te laten op welk vlak ik je het beste kan helpen.

Op die manier zullen ook de komende 250 blogartikelen van waardevolle informatie voorzien zijn, en zelfs nog beter aansluiten bij wat jij belangrijk vindt.

2. Stel Vragen
Heb je naar aanleiding van een blogartikel vragen, dan kun je deze opschrijven in de commentbox hieronder. De kans is groot dat je niet de enige bent die met diezelfde vraag zit.

3. Deel Je Inzichten
Een tweede manier is om jouw inzichten bij te dragen aan de blogartikelen van deze site.

En kom dan ook zeker eens terug om reacties van andere lezers te lezen alsook nieuwe artikelen te bekijken.

De kracht van samenwerken – bijvoorbeeld als gevolg van een hulpvraag – is enorm; er ontstaat een synergie waarbij de som der delen groter is dan het geheel. Met andere woorden: 1 + 1 > 2. Hoeveel groter, hangt af van de intensiteit van samenwerking. Maar ik geloof dat jij en ik, en de honderden andere lezers die hier dagelijks waardevolle informatie vinden, elkaar zó kunnen helpen, dat iedereen er baat bij heeft.

 

Op ons succes!

Je mening telt
About the author

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen met een fysieke uitdaging om een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om met een fysieke uitdaging te leven, waar grenzen verlegd kunnen worden en welke tools er nodig zijn om toch in een ultieme vrijheid te leven.

You might also like

 • Hallo Robert,

  Ik zou graag willen weten hoe je grote levensvragen beantwoord krijgt.
  Waar moet je zoeken, wat moet je doen, hoe vaak en hoe lang zonder te verdwalen in een steeds groter wordendespinnenweb waardoor je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet.

  Ik hoor graag je reactie hierop.

  Groet Rene

   
 • Hi Rene,

  Bedankt voor je comment.
  Een vraag aan jou: Wat bedoel je precies met ‘grote levensvragen?’
  Zijn dat vragen als ‘Wat is de zin vna het leven?’ of ‘Wie ben ik?’ of zijn dat een ander soort vragen waar je aan denkt?

  – Robert

   
 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >