Boeken

Geef Nooit Op

Dromen doen we allemaal. Maar wat als dromen een houdbaarheidsdatum krijgen? In "Geef Nooit Op" ervaar je het onmogelijke wanneer Robert je meent in zijn onvoorbereide, 1000 kilometer lange voettocht vlak voor zijn start met nierdialyse. Een verhaal dat je mentaal, fysiek en emotioneel beleeft.

Prijs: €20,95 + verzendkosten

Communicate to Connect

Communicate to Connect is een uitgebreid eBook dat vol staat met tools en technieken voor een optimaler, soepeler en effectiever contact. Met diverse NLP-technieken, praktijkkennis uit psychologie en bewezen strategieën is Communicate to Connect een all-round, makkelijk en praktisch  communicatieboek.

Prijs: €27,00 (direct downloadbaar)

     Sterker Dan Ooit

Met meer dan 50 tips is "Sterker Dan Ooit" een gemakkelijk, snel en effectief eBook dat je helpt beter in je vel te zitten met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. "Sterker Dan Ooit" is goed gevuld, maar niet te lang, en geeft je praktische en simpele voorbeelden hoe je snel je zelfvertrouwen en eigenwaarde kunt vergroten en versterken.

Prijs: gratis direct downloadbaar

 

6 reacties op “Boeken”

 1. Schrijf je nu in om door mijn uitgever als eerste te horen wanneer mijn boek ‘Geef Nooit Op’ klaar is om aan jou geleverd te worden!

   
 2. Dominga Blazer schreef:

  Ik hoor het graag!

   
 3. Paul Lagerberg schreef:

  Ik wacht rustig het bericht van je uitgever af ! 😉

   
 4. Astorita Burleson schreef:

  Ook ik wacht het bericht van je uitgever af.

   
 5. Eline schreef:

  Ik ga je boek zeker bestellen! Door j plan om deze bijzondere reis te maken leerde ik je kennen, en heb je me geïnspireerd. Ik ben in juni jarig en kan me geen beter cadeau wensen!

   
 6. Robert schreef:

  Dank je wel Eline. Ik weet dat je het een heel bijzonder boek zult vinden.
  Een topcadeau voor jezelf!

  Liefs,
  Robert