Boeken - Robert van der Wolk
6

Boeken

Onbegrensd

Onbegrensd is het nieuwste boek van Robert van der Wolk. Het boek biedt je een ruime hoeveelheid aan tools, technieken en tips, en introduceert alsook nieuwe manieren, methodieken en mindsets om meer uit jezelf te halen - ongeacht je fysieke beperking. 

Onbegrensd biedt een totaal nieuw perspectief op leven met een fysieke uitdaging; het motiveert om voorbij grenzen te denken en nieuwe wegen in te slaan die naar werkelijke voldoening, passie, geluk en succes leiden. 

Onbegrensd is een compleet boek dat je helpt en ondersteunt van begin tot eind, en verder. 

Actieprijs: €19,95 €14,95 + verzendkosten 

Meer informatie over "Onbegrensd"

Geef Nooit Op

Dromen doen we allemaal. Maar wat als dromen een houdbaarheidsdatum krijgen? In "Geef Nooit Op" ervaar je het onmogelijke wanneer Robert je meeneemt in zijn onvoorbereide, 1000 kilometer lange voettocht vlak voor zijn start met nierdialyse. Een verhaal dat je mentaal, fysiek en emotioneel beleeft.

Prijs: €24,95 + verzendkosten

Meer informatie over "Geef Nooit Op"


Communicate to Connect

Communicate to Connect is een uitgebreid eBook dat vol staat met tools en technieken voor een optimaler, soepeler en effectiever contact. Met diverse NLP-technieken, praktijkkennis uit psychologie en bewezen strategieën is Communicate to Connect een all-round, makkelijk en praktisch  communicatieboek.

Prijs: €27,00 (direct downloadbaar)

meer informatie over "Communicate to Connect"


 Choicepoints

Choicepoints is een volledig zelfcoachingsprogramma bestaande uit 12 inspiratieboeken en 12 werkboeken. Met belangrijke thema's als het ontdekken van je passie, missie, visie en purpose, alsook effectief timemanagement, de kracht van je netwerk en het vinden van je ultieme balans, is Choicepoints een geweldig en compleet programma dat je in je eigen tijd en tempo gebruikt om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. 

Prijs: €295 (direct download)baar

Meer informatie over "Choicepoints"

Ontdek Je Kernwaarden

"7 Stappen Naar Het Ontdekken van Je Persoonlijke Kernwaarden" biedt gedetailleerde stapsgewijze instructies over hoe je jouw persoonlijke kernwaarden kunt ontdekken en persoonlijke waarden op een zinvolle manier kunt gebruiken in elk facet van je leven.

Met dit rapport heb je een zelfcoachingstool in handen om je te helpen jouw persoonlijke kernwaarden te ontdekken.

Daarnaast vind je in deze gids ook een referentie naar een gratis download van de ultieme lijst van persoonlijke waarden waarin meer dan 175 waarden overzichtelijk te vinden zijn. 

Prijs: €6,95 (direct te downloaden) 

Meer informatie over "Ontdek je Kernwaarden"

De Kracht van Kernovertuigingen


"Creëer Krachtige Kernovertuigingen - 7 Stappen Naar Het Transformeren van Je Beperkende Overtuigingen" 
biedt gedetailleerde stapsgewijze instructies over hoe je jouw beperkende overtuigingen kunt transformeren krachtige ondersteunende overtuigingen. Dit proces helpt je in je proces op alle vlakken in je leven. 

Met dit rapport heb je een zelfcoachingstool in handen om je te ondersteunen jouw persoonlijke kernovertuigingen te leven.

Prijs: €6,95 (direct te downloaden)

Meer informatie over "De Kracht van Kernovertuigingen"

 • Schrijf je nu in om door mijn uitgever als eerste te horen wanneer mijn boek ‘Geef Nooit Op’ klaar is om aan jou geleverd te worden!

   
 • Dominga Blazer schreef:

  Ik hoor het graag!

   
 • Paul Lagerberg schreef:

  Ik wacht rustig het bericht van je uitgever af ! 😉

   
 • Astorita Burleson schreef:

  Ook ik wacht het bericht van je uitgever af.

   
 • Eline schreef:

  Ik ga je boek zeker bestellen! Door j plan om deze bijzondere reis te maken leerde ik je kennen, en heb je me geïnspireerd. Ik ben in juni jarig en kan me geen beter cadeau wensen!

   
 • Robert schreef:

  Dank je wel Eline. Ik weet dat je het een heel bijzonder boek zult vinden.
  Een topcadeau voor jezelf!

  Liefs,
  Robert

   
 • >