Boeken - Robert van der Wolk
6

Boeken

Onbegrensd

Onbegrensd is het nieuwste boek van Robert van der Wolk. Het boek biedt je een ruime hoeveelheid aan tools, technieken en tips, en introduceert alsook nieuwe manieren, methodieken en mindsets om meer uit jezelf te halen - ongeacht je fysieke beperking. 

Onbegrensd biedt een totaal nieuw perspectief op leven met een fysieke uitdaging; het motiveert om voorbij grenzen te denken en nieuwe wegen in te slaan die naar werkelijke voldoening, passie, geluk en succes leiden. 

Onbegrensd is een compleet boek dat je helpt en ondersteunt van begin tot eind, en verder. 

Prijs: €19,95 + verzendkosten 

Geef Nooit Op

Dromen doen we allemaal. Maar wat als dromen een houdbaarheidsdatum krijgen? In "Geef Nooit Op" ervaar je het onmogelijke wanneer Robert je meeneemt in zijn onvoorbereide, 1000 kilometer lange voettocht vlak voor zijn start met nierdialyse. Een verhaal dat je mentaal, fysiek en emotioneel beleeft.

Prijs: €24,95 + verzendkosten



Communicate to Connect

Communicate to Connect is een uitgebreid eBook dat vol staat met tools en technieken voor een optimaler, soepeler en effectiever contact. Met diverse NLP-technieken, praktijkkennis uit psychologie en bewezen strategieën is Communicate to Connect een all-round, makkelijk en praktisch  communicatieboek.

Prijs: €27,00 (direct downloadbaar)


 Sterker Dan Ooit

Met meer dan 50 tips is "Sterker Dan Ooit" een gemakkelijk, snel en effectief eBook dat je helpt beter in je vel te zitten met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. "Sterker Dan Ooit" is goed gevuld, maar niet te lang, en geeft je praktische en simpele voorbeelden hoe je snel je zelfvertrouwen en eigenwaarde kunt vergroten en versterken.

Prijs: gratis direct downloadbaar


 
 • Schrijf je nu in om door mijn uitgever als eerste te horen wanneer mijn boek ‘Geef Nooit Op’ klaar is om aan jou geleverd te worden!

   
 • Dominga Blazer schreef:

  Ik hoor het graag!

   
 • Paul Lagerberg schreef:

  Ik wacht rustig het bericht van je uitgever af ! 😉

   
 • Astorita Burleson schreef:

  Ook ik wacht het bericht van je uitgever af.

   
 • Eline schreef:

  Ik ga je boek zeker bestellen! Door j plan om deze bijzondere reis te maken leerde ik je kennen, en heb je me geïnspireerd. Ik ben in juni jarig en kan me geen beter cadeau wensen!

   
 • Robert schreef:

  Dank je wel Eline. Ik weet dat je het een heel bijzonder boek zult vinden.
  Een topcadeau voor jezelf!

  Liefs,
  Robert

   
 • >