Quantum Physics en Jouw Succes - Robert van der Wolk
1

Quantum Physics en Jouw Succes

Kwantum fysica (Engelse term Quantum physics) is een theorie die ingaat op de vraag: Hoe zit de wereld in elkaar?Albert Einstein ontdekte (of ontwikkelde; het is maar hoe je het ziet) zijn relativiteitstheorie, van waaruit de moderne wetenschap decennialang verklaringen gaf waarom de wereld deed wat zij deed.

Inmiddels staan we aan de vooravond van nieuwe inzichten, die mogelijk kunnen leiden tot overweldigende resultaten. Voor de wereld an sich, maar ook voor individuen zoals jij en ik.

De laatste maanden heb ik mij verdiept in deze soep die Quantum Physics heet. Hoe kan ik deze nieuwe ontwikkelingen en inzichten gebruiken in mijn voordeel?

Wel, quantum physics slaat een brug tussen dat wat ogenschijnlijk toevallig is, en dat wat we denken werkelijk te zien. Simpel gezegd: de gedachtes die je de hele dag door hebt, zijn van grote invloed op de manier waarop je de wereld ziet. Dat bepaalt jouw wereld van vandaag, en morgen. Daarbij speelt visualisatie en emotie een grote rol.

Hoe zou het zijn als je jouw ideale leven kon vormgeven met je gedachten en overtuigingen? Welke gedachtes en overtuigingen zou je dan denken en voelen? Hoe zou je jouw hersenspinsels dirigeren om de funderingen te leggen voor de wereld waar jij in wilt leven, zowel voor jezelf als voor de rest van de wereld?

In onderstaande video (Engels!) wordt een uitleg gegeven wat quantum physics is en hoe het werkt in het dagelijks leven.

Misschien vraag je je nu af: Hoe denk ik? Kan ik mijn gedachtes en overtuigingen wel controleren? En wat wil ik nu eigenlijk werkelijk? Het antwoord is: Ja, dat kan! En het is simpeler dan je denkt. In één van mijn volgende blogs ga ik bijvoorbeeld dieper in op hoe je erachter komt wat jouw doelen zijn.

Persoonlijk vind ik kwantum fysica superinteressant – het past als een perfect piece in persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over quantum physics en de link naar je persoonlijke groei, kijk dan op mijn Facebook Fan Page. Daar vind je tientallen gerelateerde video’s en teksten. En wordt ook lid!


Op ons succes!

Robert

Je mening telt
Deel dit artikel
Robert
 

Robert van der Wolk is psychotherapeut, internationaal spreker, trainer en life-coach. Met 18 boeken en eBooks, en meer dan 600 artikels helpt hij mensen met een fysieke uitdaging om een onbegrensd leven te creëren. Met een lange geschiedenis aan fysieke beperkingen, waaronder Diabetes, nierfalen en extreme slechtziendheid weet Robert als geen ander hoe het is om met een fysieke uitdaging te leven, waar grenzen verlegd kunnen worden en welke tools er nodig zijn om toch in een ultieme vrijheid te leven.

  • […] We hebben allemaal onze eigen kijk op de wereld (en daarmee slaan we gelijk ook de brug naar Quantum Physics) – de één ziet hem als een overvloedige plek waar we zijn gezegend met rijkdommen, terwijl […]

     
  • >