Psychotherapie Haarlem


MAAK EEN DOORBRAAK MET PSYCHOTHERAPIE

OP ZOEK NAAR  RESULTAATGERICHTE EFFECTIEVE PSYCHOTHERAPIE IN HAARLEM?PSYCHOTHERAPIE IN HAARLEM

Je bent op zoek naar een specialist in psychotherapie in Haarlem. Een empathische therapeut die je begeleidt en ondersteunt in jouw proces en je helpt op cruciale momenten waar je op je kwetsbaarst bent en op het punt staat wezenlijke veranderingen te maken. Maar ook een therapeut die geen theorie toepast, maar praktijkervaring heeft, uit eigen ervaring weet wat werkt en wat niet en meer dan genoeg manieren heeft om je werkelijk te kunnen helpen. Je bent dus niet enkel op zoek naar een specialist in psychotherapie in Haarlem – je bent op zoek naar de specialist in psychotherapie van Haarlem.
Wat is Psychotherapie?

Psychotherapie is de behandeling behandeling van de psyché, ook wel de mind, door middel van psychologische aanpakken in plaats van het voorschrijven van medicijnen. Als specialist in psychotherapie in Haarlem werk ik met mensen die onder meer kampen met klachten als gevolg van trauma's, depressie, angststoornissen, gedragsproblemen en relatieproblemen. Psychotherapie gaat dieper dan coaching en vergt een brede kennis van psychologie, gedragswetenschappen, en de studie van het menselijk lichaam. Psychotherapie kan in grofweg vijf verschillende stromingen verdeeld worden:

  • Psychoanalyse en psychodynamische therapie. Deze benadering richt zich op het veranderen van problematisch gedragingen, gevoelens en gedachten door door hun onderbewuste betekenissen en beweegredenen teontdekken
  • Gedragstherapie
  • Cognitieve therapie
  • Integratieve of holistische therapie

Sinds 2002 help ik mensen met een vorm van psychotherapie waarbij diverse methodieken en therapieën gecombineerd worden, waaronder psychodynamica, cognitieve therapie, emotioneel lichaamswerk, NLP en  psychologie. 

Psychotherapie en Persoonlijk Leiderschap

Met een praktijk voor psychotherapie in Haarlem werk ik met mensen die meer grip op hun (automatische en/of onderbewuste) gedrag willen krijgen om oude, pijnlijke links met het verleden of gewoontes te doorbreken en met meer eigenwaarde, zelfliefde en waardering in het leven te staan. Dit proces noem ik het pad naar persoonlijk leiderschap met behulp van psychotherapie. Wat je ook met je meedraagt aan mentaal of emotioneel oud zeer, de kans is groot dat je zonder gebruik van zware medicijnen weer kapitein kan worden van jouw leven en koers kan gaan zetten naar een gelukkiger leven. Psychotherapie is een persoonlijk proces en
vraagt een persoonlijke aanpak

Wat je reden ook is om op zoek te gaan naar psychotherapie in Haarlem, jouw proces moet hierin centraal staan. Niet de reputatie van de behandelaar, niet de goedkeuring van een verzekeraar., maar jij. Psychotherapie vraagt om een persoonlijke relatie dat berust op begrip, compassie, vertrouwen en relatie. Met ruim 20 jaar ervaring in psychotherapie heb ik een veelzijdigheid van cliënten in mijn praktijk gehad. Dat neemt echter niet weg dat elk consult er één is waarbij aandacht voor het persoonlijke proces voorop staat en dus ook een persoonlijke aanpak nodig heeft. Vraag daarom een vrijblijvend gesprek aan om te "voelen" of jij en ik dit proces aan zullen gaan.  

Behalve als coach in Haarlem, bied ik ook psychotherapie in Haarlem aan. Het volgen van psychotherapie in Haarlem kan op meerdere vlakken bijzonder goed van dienst zijn. Kies je voor mij en voor psychotherapie in Haarlem dan kan deze therapie je echt verder helpen en kan sprake zijn van blijvend resultaat. En dat is vaak waar de mensen precies naar op zoek zijn. In mijn beleving helpen trucs je niet om een blijvend resultaat te realiseren. Om een blijvend resultaat te behalen is een juiste mindset noodzakelijk en dat is precies waarmee ik je verder kan en ga helpen.

Ik help je als specialist in psychotherapie in Haarlem om weer focus en inzicht te krijgen

Ik ben al twintig jaar actief binnen de psychotherapie in Haarlem en met mijn methodiek help ik je uiteindelijk om focus en inzicht te krijgen. Je krijgt weer de verantwoordelijkheid die nodig is en bent in staat blijvende resultaten te behalen. Kies je voor mij dan verkrijg je helderheid in je purpose. Je krijgt met andere woorden inzicht in de doelen en de resultaten die uiteindelijk jouw leven radicaal zullen veranderen. 

Ik bied ondersteuning om een effectief leider te worden

Als specialist in psychotherapie in Haarlem kan ik je eveneens ondersteunen om een effectief leider te worden. Om dit doel te bereiken bied ik je tools en vertrouwen om je beperkingen te doorbreken. Ik bied je daarnaast vaardigheden aan om andere te kunnen inspireren en zelfs te empoweren. Daarnaast kun je een beroep op mij doen als jij jouw gezondheidsdoelen wilt behalen. Ik help je om de energie te verversen en verbeter de psychologie. Ook kan ik je ondersteuning bieden bij het ontsteken van de passie binnen jouw relaties. Ik help je om weer meester te worden van jouw eigen emoties. Ik ondersteun je bij het ontdekken van moed, kracht en passie en help je vertrouwen te winnen als je aan de vooravond van uitdagingen staat. 

Psychotherapie Haarlem

Ik sta een zeer resultaatgerichte manier van coaching voor

Ik geniet vooral bekendheid vanwege mijn resultaatgerichte coaching. Ik geloof niet dat trucs je helpen bij het realiseren van een consistent resultaat, maar dat dit meer een kwestie is van de juiste mindset. Met die juiste mindset is de kans op blijvende resultaten een stuk groter. Voorop staat dat je echt geen genoegen hoeft te nemen met het leven dat je nu leeft. Je kunt wel degelijk top levels bereiken en blijvende resultaten te creëren.

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!