MAAK EEN DOORBRAAK MET COACHING

OP ZOEK NAAR EEN RESULTAATGERICHTE EFFECTIEVE COACH IN HAARLEM?

Je bent op zoek naar een coach in Haarlem. Een coach die je ondersteunt in jouw leerproces en je begeleidt op punten waar je ondersteuning nodig hebt. Maar ook een coach die je de touwtjes in eigen handen laat houden. Je bent dus niet enkel op zoek naar een coach in Haarlem – je bent op zoek naar de coach van Haarlem.

Van de 20 jaar dat ik mijn vak als coach uitoefen, werk ik ruim 15 jaar als coach in Haarlem. Deze stad heeft de allure van een hoofdstad, maar staat eveneens met beide benen op de grond, loopt niet naast haar schoenen en is praktisch ingesteld met de mogelijkheden die het tot haar beschikking heeft. Als de coach (van Haarlem) hanteer ik dezelfde principes: simpel, resultaatgericht, effectief en geen onnodige poespas.
Coaching is meer dan mental support

Een coach kan je op diverse vlakken in je leven helpen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als werk en carrière, liefde en relaties, gezondheid en vitaliteit en je persoonlijke ontwikkeling. Of je nu van een niet-ondersteunend gedrag af wilt of juist iets aan je lifestyle wilt verbeteren – een coach kan je hierbij helpen.

Sinds 2001 heb ik me gespecialiseerd in de drijfveren van de mens. De vraag “Waarom doe je wat je doet?” staat hierin centraal. De psychologie van gedrag, waaronder ook waarden, normen, overtuigingen, mindset en gedragspatronen vallen vormt de fundamentele basis voor alles wat je doet.  

Ervaar je een kloof tussen hoe je je leven op één van deze gebieden wil leiden en hoe je het op dit moment leidt, dan kan een coach je helpen die kloof te overbruggen.

Hoe weet je of je een coach nodig hebt?

Coaching is voor mensen die verder willen komen. Of je nu het gevoel hebt dat je vastzit, met een probleem kampt waar je maar geen verandering in lijkt te kunnen brengen of nóg beter wilt presteren op een specifiek vlak – coaching kan je helpen in jouw leerproces om het beste uit jezelf te halen.
Boek nu een gratis sessie met dé coach van Haarlem

Als je op zoek bent naar een huis in Haarlem, dan bekijk je eerst verschillende huizen voordat je besluit om het huis dat het beste bij jou en jouw wensen past te kopen. Coaching is niet veel anders. Er moet een klik zijn, een gevoel dat je vertelt dat je je op je gemak kunt zijn en samen met je coach kunt toewerken naar wat belangrijk is voor jou. Als coach, maar ook als persoon weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op dezelfde golflengte te zitten met een ander. Daarom wil ik je als coach van Haarlem de mogelijkheid geven om kosteloos één van mijn sessies uit te proberen, zodat je voor jezelf kunt bepalen of wij een goede match zijn. Klik hieronder op de knop en plan direct een afspraak in met de coach van Haarlem.  

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!