5 Gezonde Redenen om Niet Single te Blijven - Robert van der Wolk

5 Gezonde Redenen om Niet Single te Blijven

Vijf gezonde redenen om niet single te blijven

Het is geweldig om single te zijn, toch? Je kunt doen en laten wat je wilt. Je hoeft je nooit te ergeren omdat de wc-bril omhoog of juist omlaag is. En het dekbed is helemaal van jou. Toch zijn er goede redenen om te overwegen een relatie aan te gaan… Hier de beste vijf:

1) Singles gaan eerder dood

Het is officieel: Mensen die in een gelukkige relatie leven, brengen gemiddeld ongeveer 15 jaar meer tijd op deze aardbol door dan singles. Dit blijkt uit studies onder 500 miljoen mensen.

2) Mensen hebben behoefte aan liefde

De Bijbel wist het al: ‘Het is niet goed dat de mens alleen zij’. Een partner die van je houdt en van wie je houdt, is volgens mij een ongelofelijke verrijking. Het leven is gewoon mooier en fijner met zijn tweeën!

3) Partners steunen elkaar

De meeste mensen hebben iemand nodig op wie ze terug kunnen vallen als het leven minder aardig voor ze is. Mensen zijn sociale wezens. Iemand die van je houdt en om je geeft, kan je helpen te ontdekken wat goed voor je is en hoe je een tegenslag te boven kunt komen.

4) Een relatie kan je persoonlijke groei bevorderen

Een partner kan je helpen dingen ook eens van een andere kant te bekijken en oude overtuigingen te herzien. Iemand die je goed kent en van je houdt, kan ook vaardigheden en talenten in jou ontdekken waar je jezelf niet van bewust was. En de interesses van je partner kunnen ervoor zorgen dat je nieuwsgierigheid voor terreinen ontwikkelt die je anders misschien niet had ontdekt. Heerlijk, toch?

5) In een relatie knuffel en vrij je regelmatig met elkaar

Liefdevolle knuffels geven een goed gevoel, verminderen stress en pijn, verlagen de bloeddruk en zorgen ervoor dat je in een betere bui bent. Ze zouden volgens mij op doktersrecept voorgeschreven moeten worden! Hoe fijn het is om met een partner te vrijen, hoef ik je hopelijk niet uit te leggen…

Welke redenen ben ik vergeten? Welke reden weegt voor jou het zwaarst om een relatie aan te gaan? Ik ben benieuwd! Schrijf jouw belangrijkste reden in het commentaarveld hieronder.

 

Dolores Dimic (small)Dolores Dimic is gepubliceerd auteur van ‘How to Find Someone You Love’ en helpt singles die graag een partner willen die bij hen past. Met haar eigen formule heeft ze honderden singles wereldwijd kunnen helpen de ware te vinden.

Als je er klaar voor bent om de ware te ontmoeten, bekijk dan nu gratis de ‘3 Secrets You Need to Know to Never Fall For The Wrong Partner Again’. Meer informatie www.LovePartnerProject.com

Je mening telt
Deel dit artikel
Dolores
 

>