Communicate 2 Connect


Communicatie zal Nooit Meer Hetzelfde Zijn

Verbind met jouw eigen behoeften en gevoelens en gebruik empathie om je contact naar een nieuwe level te krijgen.

Leer technieken die experts gebruiken om hun boodschap over te krijgen en tegelijkertijd de betrokkenheid met anderen optimaal houden.

Leer in 1 dag effectiever communiceren en makkelijker anderen te begrijpen

Wat Is Communicatie?

“Communicatie” is het resultaat van je woorden. Deze simpele definitie van communicatie geeft voor velen aan dat optimale en effectieve communicatie soms nog steeds door de vingers glipt.

Als je merkt dat in je contact met anderen  je soms de ander niet begrijpt, of jij zelf meerdere pogingen moet doen om jezelf duidelijk te maken, dan kun je er donder op zeggen dat er sprake is van miscommunicatie.

Hoe zorg je er voor dat je jezelf daarom makkelijker, sneller en beter verstaanbaar maakt, zodat de intentie van je woorden duidelijk bij de ander aankomt en je zonder problemen in contact kunt blijven staan met elkaar.

Wanneer effectieve communicatie niet aanwezig is, dan verstoort dat je leven op verschillende vlakken. Denk maar eens aan communicatie met je werkgever, manager of collega’s. Je partner, je kinderen of je buren. Je familieleden, je vrienden en zelfs mensen die je maar een enkele keer spreekt: communicatie is het middel dat we allemaal hanteren om onze boodschap over te brengen bij de ander en het resultaat te krijgen waar we op zoek naar zijn.

Als dit niet altijd het geval is, dan is Communicate 2 Connect een passende oplossing die uitkomst biedt.

Wat je leert in deze workshop:

 • Welke behoeften er achter communicatie schuilen
 • Hoe je je werkelijke gevoelens het beste onder woorden kunt brengen
 • Hoe je vanuit empathie en compassie communicatie kunt inzetten om de taal van het leven te spreken
 • Welke communicatiestijlen er zijn en hoe je deze kunt inzetten om makkelijker met mensen in contact te blijven
 • Hoe je een gesprek kunt volgen of leiden en echt contact met je gesprekspartner op onbewust niveau kunt versterken
 • Wat de verschillende vormen van communicatie zijn en hoe je je hierin kunt trainen om makkelijker de taal van de ander te spreken en dus sneller het beoogde resultaat of effect te bereiken
 • Hoe je effectief recreatief kunt praten met anderen
 • Hoe je beter kunt waarnemen en welke representatiesystemen hierachter zitten
 • Welke geheimen oogbewegingen onthullen
 • Een simpele 3-traps techniek die je helpt om te zien wat er werkelijk bij je gesprekspartner gebeurt
 • Hoe je kunt leren om gedachten te lezen
 • En nog veel meer

Deze communicatietraining zit boordevol met praktische tools, waaronder veel NLP technieken die je tijdens de training alsook direct erna kunt inzetten om je persoonlijke effectiviteit op het gebied van communicatie te verbeteren.

Normaliter betaal je voor deze training €475 inclusief koffie en thee, lunch en trainingsmaterialen. Maar omdat dit de eerste training is krijg je een interessante korting. Klik hieronder op de knop om een royale korting te ontvangen op de training.


Voor Wie Is Deze Workshop?

Deze workshop is gericht op mensen met een fysieke beperking. 

Het is vaak al een flinke uitdaging om op effectieve wijze over te brengen wat er in je leeft, zonder dat daarbij je gezondheid centraal staat. Om werkelijk te kunnen zeggen wat je wilt zeggen, in elk contact, en daarbij de focus te houden op je intentie en je boodschap, heb je de tools nodig om beter in te kunnen tunen op waar de ander vandaan komt. 

Je houdt daarbij rekening met je eigen behoeften en gevoelens en je moet duidelijk kunnen aangeven wat deze zijn, en op welke manier de ander deze kan vervullen. Communicatie is daarmee veel meer dan enkel de woorden die je zegt; het is de filosofie en wetenschap om vanuit de bron contact te maken met wat er in jou leeft alsook te onthullen welke behoefte de ander heeft en hoe deze bevredigd kan worden. 

In Communicate to Connect sta jij zelf centraal en krijg je de tools en technieken om authentiek contact te maken met anderen, en zo een win-win te creëren in elke situatie


FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!