Communicate 2 Connect

Communicate to Connect

Leer in 1 dag effectiever communiceren en makkelijker anderen te begrijpen

Communicate To Connect

“Communicatie” is het resultaat van je woorden. Deze simpele definitie can communicatie geeft voor velen aan dat optimale en effectieve communicatie soms nog steeds door de vingers glipt.

Als je merkt dat in je contact met anderen  je soms de ander niet begrijpt, of jij zelf meerdere pogingen moet doen om jezelf duidelijk te maken, dan kun je er donder op zeggen dat er sprake is van miscommunicatie.

Hoe zorg je er voor dat je jezelf daarom makkelijker, sneller en beter verstaanbaar maakt, zodat de intentie van je woorden duidelijk bij de ander aankomt en je zonder problemen in contact kunt blijven staan met elkaar.

Wanneer effectieve communicatie niet aanwezig is, dan verstoort dat je leven op verschillende vlakken. Denk maar eens aan communicatie met je werkgever, manager of collega’s. Je partner, je kinderen of je buren. Je familieleden, je vrienden en zelfs mensen die je maar een enkele keer spreekt: communicatie is het middel dat we allemaal hanteren om onze boodschap over te brengen bij de ander en het resultaat te krijgen waar we op zoek naar zijn.

Als dit niet altijd het geval is, dan is Communicate 2 Connect een passende oplossing die uitkomst biedt.

Wat je leert in deze workshop:

  • Welke communicatiestijlen er zijn en hoe je deze kunt inzetten om makkelijker met mensen in contact te blijven
  • Hoe je een gesprek kunt volgen of leiden en echt contact met je gesprek partner op onbewust niveau kunt versterken
  • Wat de verschillende vormen van communicatie zijn en hoe je je hierin kunt trainen om makkelijker de taal van de ander te spreken en dus sneller het beoogde resultaat of effect te bereiken
  • Hoe je effectief recreatief kunt praten met anderne
  • Hoe je beter kunt waarheen en welke representatiesystemen hierachter zitten
  • Welke geheimen oogbewegingen onthullen
  • Een simpele 3-traps techniek die je helpt om te zien wat er werkelijk bij je gesprekspartner gebeurt
  • Hoe je kunt leren om gedachten te lezen
  • En nog veel meer

Deze communicatietraining zit boordevol met praktische tools, waaronder veel NLP technieken die je tijdens de training alsook direct erna kunt inzetten om je persoonlijke effectiviteit op het gebied van communicatie te verbeteren.

Normaliter betaal je voor deze training €397 inclusief koffie en thee, lunch en trainingsmaterialen. Maar omdat dit de eerste training is krijg je een interessante korting. Klik hieronder op de knop om een royale korting te ontvangen op de training.

 

meldjenuaan2