Visie - Robert van der Wolk

Visie

Je Kunt Zo Veel Meer
Dan Je Denkt

Awaken Possibilities


Vanuit deze overtuiging werk ik als spreker, auteur en coach bij Choicepoint, het internationale trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap, empowerment en succes. 

Een Beperking Is Een Uitdaging

Het is al lastig genoeg om met een fysieke beperking te leven. Ongeacht het soort beperking – er is niet alleen structuur nodig om je fysieke gezondheid in goede banen te leiden, het onderhuidse gevoel dat je moet blijft altijd overal omheen hangen. En dat zorgt er voor dat het een uitdaging kan zijn om open, ontspannen en in een positieve flow te zijn op de andere vlakken in je leven: werk, relaties, financiën, je persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en de besteding van je vrije tijd.

Je leven brengt al voldoende uitdagingen met zich me. Daar zou Diabetes geen extra verzwaring in moeten zijn. En dat hoeft ook niet.

Hoe zou het zijn als je in jouw leven alle ‘gereedschappen’ in handen hebt om datgene te bouwen waar jij van droomt? Om jouw leven vorm te geven zoals jij dat graag wilt hebben? Hoe zou je je voelen als jij vol zelfvertrouwen en enthousiasme doelen die je voor jezelf hebt uitgezet bereikt?

Dat wat je over jezelf denkt, voelt en vindt, dat bepaalt je wereld. Geloof je dat de wereld een miserabele plek is waar je geen enkele kans krijgt, dan zal dat ook de wereld zijn die je zult zien. Geloof je dat de wereld een plek is waar er eindeloos veel kansen liggen om succesvoller te worden en waar je met steeds meer gemak je doelen bereikt, dan zal dat ook de wereld zijn waar je in zult leven.

Alles begint met je kaart van de wereld, of simpeler gezegd: de overtuigingen die je hebt over jezelf en de wereld waar je in leeft. Verander je die overtuigingen, dan verandert je wereld.

Helaas denken veel mensen dat ze met een korte peptalk hun wereld kunnen veranderen; jezelf oppompen met een ‘Tjakka-opmerking’ en vervolgens je koers voortzetten. Maar deze overtuiging is net als de verwachting dat je ongetraind de marathon van New York kunt finishen.

Vind Hier Wat Je Zoekt

Het vergt bereidheid en oefening om het beste uit jezelf te halen; om als een topatleet sterker te worden en te streven naar de resultaten die jij wilt. Ik help je daarbij door je de tools te geven die jij nodig hebt om van jezelf een meester van je eigen leven te maken. Als je meer wilt hebben in je leven, of je zoekt naar een manier om meer

 • Succes te realiseren
 • Doorzettingsvermogen te hebben
 • Zelfvertrouwen te voelen
 • Motivatie te hebben
 • Eigenwaarde te ervaren
 • Happiness te beleven 
 • Communicatievaardigheden te ontwikkelen
 • Angsten te overwinnen
 • Je fysieke uitdaging te zien als een bevrijding in plaats van een beperking
 • Je relaties te verbeteren
 • Je passie te ontdekken
 • Je grenzen te verleggen
 • En doelen te realisren

kortom, je potentieel te vervullen, dan help ik je graag in je pad naar jouw persoonlijke succes, geluk en voldoening!

Alles valt samen met de wijze waarop jij jezelf en de wereld om je heen ziet. Verander je je overtuigingen ten aanzien van jezelf en de wereld, samen met je strategie, dan verandert je wereld ook.

Neem vandaag nog, nu op dit moment, de beslissing om het heft in eigen handen te nemen en jouw ideale invulling op je leven te kiezen.

Dit is jouw Choicepoint – Awaken Possibilities


Download gratis mijn eBook "Sterker Dan Ooit" en optimaliseer je zelfvertrouwen en eigenwaarde

Of bestel mijn nieuwste boek "Onbegrensd - Ultieme Vrijheid Met Een Fysieke Beperking" 

Of  vraag een intakegesprek voor een 1-op-1 coachingsessie aan>