Choicepoint

Choicepoint is een internationaal georiënteerd trainingsinstituut voor mensen met een fysieke beperking en hun partners. Daarnaast werken wij ook nauw samen met  (zorg)instellingen en bedrijven wiens producten en diensten primair gericht zijn op deze mensen. Denk hierbij aan verenigingen, centra, ziekenhuizen of specifieke afdelingen hierbinnen en medische en/of farmaceutische organisaties. 

Choicepoint kan op drie verschillende manieren voor u diensten leveren. U kunt ons inschakelen: 


1. Voor een presentatie op locatie bij

Of het nu gaat om in-company presentaties voor afdelingen, bedrijfsuitjes of themadagen van (patiënten)verenigingen, een presentatie is altijd op maat gemaakt en richt zich op thema's als:

 • Succes, geluk en voldoening
 • Het vergroten van zelfvertrouwen
 • Het optimaliseren van communicatie
 • Omgaan met conflicten
 • Optimaliseren van relaties
 • Emotioneel meesterschap
 • Mindset 

Met een extensieve achtergrond in HR, psychologie en communicatie is het verzorgen van een presentatie goed geschikt voor verenigigne en organisaties alsook voor georganiseerde bijeenkomsten voor specifieke doelgroepen. Ik hou van open gesprekken en nodig je dan ook van harte uit om jouw gedachten te delen tijdens een presentatie om nog meer rendement te behalen. Een presentatie is altijd interactief. 

Eén ding garanderen ik je wel: een presentatie als deze zal je nog lang bijblijven!


2. Schrijf je in voor een open training

Specifiek voor particulieren en individuen. Wil je je kennis, know-how en vaardigheden om te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd te updaten? In mijn interactieve, energieke open trainingen leer en versterk je die vaardigheden om de persoon te worden die je werkelijk wilt zijn. Wil je leren hoe je doelen op de snelst mogelijke manier kunt realiseren? Wat dacht je van het leren omgaan van obstakels en uitdagingen, belemmerende gedachten en emoties? Of misschien wil je een specifieke vaardigheid leren, zoals optimale communicatie, NLP-technieken of het vinden van je purpose?  Schrijf je nu in voor één van mijn trainingen. 

Trainingen variëren van 1, 2 of 3 dagen tot een gehele jaaropleiding. 

 

3. Krijg 1-op-1 coaching

Ik coach je persoonlijk op onderwerpen als

 • Angsten
 • Het overwinnen van obstakels
 • Het verbeteren van communicatievaardigheden
 • Relaties
 • Motivatie
 • Zelfvertrouwen
 • Succes
 • Carrièremanagement
 • Doelen stellen
 • Self-empowerment
 • En vele andere gebieden.

Ben je op zoek naar een personal mindsetcoach, die je door een moeilijke periode heen helpt, of een expert die je helpt je doelen te behalen, dan is dit de beste keus voor jou.

In elke van deze mogelijkheden staat het element van accelerated learning centraal.

Accelerated learning maakt het mogelijk om  meer informatie over te brengen in minder tijd.  Seminars en trainingen zijn altijd interactief, en maken het daarom mogelijk om voor iedere deelnemer de juiste manier van leren aan te bieden.


Doelgroep

Choicepoint verleent diensten en services aan 2 specifieke doelgroepen:

1. Mensen met een fysieke uitdaging,
2. Organisaties die direct en indirect te maken hebben met deze doelgroep.

In samenwerking met partners verleent Choicepoint ook diensten en services aan commerciële bedrijven (B2C). Hierbij ligt de focus op het optimaliseren van de human resources binnen het bedrijf. Klik hier voor meer informatie voor B2B mogelkjheden.


Missie

Oprichter Robert van der Wolk, zelf slechtziend sinds 2002, weet als geen ander hoe het is om in een wereld van (fysieke) beperkingen en uitdagingen te leven. Desondanks heeft hij voor een levensstijl gekozen, waarbij hij zichzelf continu uitdaagt zijn grenzen te verleggen.

Om deze reden is de missie van Choicepoint:

"To awaken possibilities by empowering others to manifest their greatest ideals"

Klik om te Tweeten


Visie

Je kunt meer dan je denkt. En succes – in welk deel van je leven ook, is makkelijker dan je denkt. Zolang je weet hoe het systeem werkt. Zowel succes als het gebrek aan succes is een gevolg van je handelingen. Doe je de juiste handelingen, dan krijg je het gewenste resultaat.

En het ligt in jouw potentieel om alles te doen. Zolang je er maar in gelooft. In dit aspect – je mindset – helpt Choicepoint je om je horizon te verbreden, zaken op een andere manier te bekijken en het leven als een groot speelveld te zien met eindeloze mogelijkheden waarin je met meer gemak meer succes behaalt.


De betekenis van Choicepoint

 Albert Einstein zei ooit eens dat tijd niet is wat het lijkt. Het stroomt niet alleen in één richting. De toekomst bestaat tegelijkertijd met het verleden, in hetzelfde moment.

Stephen Hawking ging nog een stapje verder en zegt dat kwantummechanica niet één definitief resultaat voor een observatie voorspelt. We weten niet exact wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar het voorspelt eerder een aantal verschillende toekomsten en het vertelt ons hoe waarschijnlijk elke toekomst is.

Op school leer je dat tijd in twee richtingen stroomt, namelijk vooruit en achteruit, ofwel de toekomst en het verleden. Maar de hedendaagse wetenschap laat zien dat tijd niet alleen in deze twee richtingen stroomt, maar in drie richtingen.

Er is een andere manier dan naar de toekomst of het verleden waarop tijd stroomt. En die derde manier is iets wat we verticale tijd (of vertical time) noemen. Verticale tijd suggereert dat op elk moment in de tijd meerdere gebeurtenissen plaatsvinden op hetzelfde moment. Het geheim is dat ze al reeds zijn gecreëerd.

Vaak zeggen trainers, coaches, movational speakers, managers of vrienden dat je jouw eigen realiteit creëert. Kwantummechanica zegt nu dat dit best zou kunnen kloppen. Maar het zou wellicht nog nauwkeuriger zijn om te zeggen dat in plaats van dat je jouw eigen realiteit creëert, de realiteit al gecreëerd is. We kiezen welke van de reeds gecreëerde mogelijkheden we in ons leven toelaten.

Voor elke situatie van persoonlijke uitdaging (als je gediagnosticeerd bent met een mogelijk levensgevaarlijke conditie) zijn er andere mogelijkheden waarin dit simpelweg niet bestaat. Op wereldniveau, zoals bijvoorbeeld een wereldoorlog, zijn er andere mogelijkheden waarin dit nooit heeft plaatsgevonden. De vraag is: Hoe komen we van de ene naar de andere?

Deze ideeën worden parallelle mogelijkheden (of parallel possibilities) genoemd. Ze werden voor het eerst gesuggereerd in 1957 door dr. Hugh Everett III op de Princeton University in Engeland. Dr. Hugh Everert zegt dat er niet alleen meerdere mogelijkheden zijn, maar ook dat we soms op een moment aankomen waar we van de ene mogelijkheid naar de andere kunnen springen. Hij noemde dit Choicepoints.

We kunnen onze dag beginnen in het bereik van één mogelijkheid. En door de keuzes die we maken, door de technologie die binnen in ons leeft – zowel indicidueel als collectief – kunnen we samenkomen en een zone creëren waarin we naar andere mogelijkheden kunnen springen. Ook al lijkt het alsof we een levensbedreigende conditie hebben, het betekent niet dat we die conditie hoeven te dragen naar zijn volledigheid.


Voor meer informatie en mogelijkheden over de diensten, producten en services die wij leveren kun je op onderstaande knop klikken om contact met ons op t enemen. 


FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!