De Kracht Van Keuze


Maak van 2019 Echt Jouw Jaar

De kracht om te kiezen is de kracht om te veranderen 


"Choicepoints" is een online zelfcoachingprogramma waar je een jaar lang elke maand nieuwe input krijgt in de vorm van een theorieboek. Gekoppeld met het bijbehorende werkboek, webinars en de aanvullende ondersteuning van medecursisten en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen te stellen aan Robert, is Choicepoints een krachtig programma dat je helpt om per thema gericht te werk te gaan in het maken van keuzes, veranderingen en verbeteringen.   


Leer In Je Eigen Tempo

Omdat de sessies online staan, kun je overal en te allen tijde in jouw eigen tempo aan de slag met de materialen. Er is geen druk om iets voor een bepaalde tijd af te hebben, en je bent vrij om te allen tijde terug te gaan naar een van de vorige sessies om een bepaald onderwerp nog eens terug te lezen. 


Wat Je In Dit Programma Leert


Elke sessie is zo opgebouwd, dat je de meest relevante en belangrijkste thema's krijgt die je helpen om over alle aspecten van je persoonlijke ontwikkeling die kennis en inzichten te krijgen die je helpen om betere keuzes te maken en meer uit jezelf te halen. 

In Choicepoints komen onder meer de volgende topics aan orde:

  • Wat Maakt Jou Tot De Ultieme Jij?
  • Wat Is Jouw Werkelijke Passie?
  • Vind Je Missie En Prioriteiten
  • De Waarde van Korte en Lange Termijn Doelen
  • Timemanagement
  • Talentontwikkeling
  • Je Potentieel: Je Vaardigheden, Talenten en Kansen
  • Hoe Overkom Je Obstakels?
  • Maak Effectief Gebruik van Je Netwerk
  • En nog veel meer

Voor Wie Is Dit Programma?

Ik heb dit programma gemaakt om je te een gedegen introductie te laten maken met de kracht van persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met periodieke sessies waarin je jouw vragen kunt stellen in een veilige omgeving van gelijkgestemden, zorg je met dit programma ervoor dat je de beste kansen creëert om wezenlijke verandering en verbetering aan te brengen in jouw leven. 

Als jij je afvraagt of je het komende jaar een herhaling zal krijgen van het afgelopen jaar, of je bent toe aan iets nieuws, maar wilt geen duizenden euro's uitgeven om erachter te komen dat een programma toch niet voor jou is, of je weet dat je actie moet ondernemen om je persoonlijke situatie te verbeteren, maar je durft niet of weet niet goed hoe je dit meot aanpakken...

Dan is dit programma voor jou. 

Wel of Juist Geen Fysieke Uitdaging?

k krijg veel vragen vna mensen over de materie. Ze vertellen me "Ik heb geen fysieke uitdaging" of "Ik ben blind, kan ik dit programma wel volgen?"

Het antwoord is JA.

Omdat we praten over wat er binnenin bij je gebeurt - je midnset, overtuigingen, waarden enzovoorts - maak ik geen onderscheid in dit programma tussen mensen met of zonder fysieke uitdaging. Jouw mindset is de manier waarop je al jouw gedachten gevoelens, overtuigingen, gedragingen en zienswijzes inzet om te leven naar je beste kunnen. Tenzij je een mentale uitdaging hebt, is Choicepoints een programma dat je zonder meer kunt volgen. 

En omdat we diverse media gebruiken zoals tekst, audio en video kun je op meerdere manieren de sessies volgen op de manier die voor jou het beste werkt.  

Oppotunity Only Knocks Once...

Ja, er zijn elke dag opnieuw kansen als je ze kunt spotten. Maar niet elke dag komen dezelfde kansen voorbij. En daarnaast moet je ook ng in staat zijn om te kunnen focussen op die kans, in plaats van te focussen op wat er ontbreekt. 

Als je een oplettend oog hebt, dan zie je dat in het kopje hierboven het woord "opportunity" verkeerd is gespeld - de letter R ontbreekt. Misschien zegt dit iets over jouw focus - let je op die dingen die ontbreken, of let je op de kans, de opportunity die zich voor je presenteert?

De tijd is gelimiteerd, want ik doe dit aanbod enkel aan de mensen die mijn webinar hebben gevolgd en mijn boek in hun bezit hebben.

Waarom?  

Because action speaks louder than words. Er zijn genoeg mensen die zeggen dat ze iets gaan doen, maar het nooit doen. Er zijn genoeg mensen die roepen dat ze hun doelen gaan bereiken, maar nooit in actie komen... En dan zijn er mensne zoals jij, die hun tijd en energie willen investeren in zichzelf, omdat ze geloven dat het pad dat ze gaan bewandelen hen de kennis en ervaring oplevert die zich meerdere keren uitbetaalt in het leven na het programma. 

Eén van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingstrainers zei ooit, dat de beste investering de investering is die je in jezelf doet. 

Maar daarom gebruik van deze actie, zolang de timer aanstaat kun je je registreren voor dit programma. We starten aan het begin van het nieuwe jaar, dus wacht niet te lang. 

Waarom Choicepoints?

Weten wat je wil is het vereiste om te kunnen handelen in overeenstemming met wat je wilt bereiken, en belangrijker nog, waarom je dit wilt bereiken. 

Stel jezelf voor, dat je over een jaar van nu betere tools en vaardigheden paraat hebt om vanuit je persoonlijke missie korte en lange termijn doelen te stellen, met anderen kunt samenwerken om jouw visie te realiseren, en je talenten kunt inzetten ten behoeve van zowel jezelf als de wereld om je heen. 

Hugh Everett III kwam met de term Choicepoints, omdat dit momenten in tijd zijn waarin je de mogelijkheid hebt om een sprong in je persoonlijke evolutie. Het zijn de keuzes die je maakt die bepalen hoe je toekomst eruit ziet, niet je omstandigheden. 

Speciaal voor jou bied ik je dit complete jaarprogramma aan met een korting van 50%. Je betaalt geen €997, maar slechts €497. Gebruik hiervoor de kortingscode CHPT50 en ontvang alleen vandaag 50% korting op dit jaarprogramma. 

Omdat dit een intensief jaar programma is, kan ik maar een beperkt aantal mensen toelaten, zodat ik de kwaliteit van mijn live webinars met Q&A optimaal kan blijven geven. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding, want de plaatsen zijn beperkt. 
>