CREËER JOUW TOEKOMST VANDAAG


Heb je wat ervoor nodig is om scherp te blijven? Robert van der Wolk coacht zijn klanten al meer dan 20 jaar met zijn bewezen methodes en helpt je de focus, het inzicht en de verantwoordelijkheid te geven die je  nodig hebt om de consistente resultaten te bereiken waar je naar verlangt. Robert  voltooit jaarlijks meer dan 250 uur training om ervoor te zorgen dat hij een expert blijft in de strategieën die hij gebruikt mensen te helpen. Het zijn ook de strategieën die Robert zelf gebruikt om succes te behalen en te behouden. Als je de wens hebt om je topprestaties te bereiken en blijvende resultaten te behalen, dan is coaching iets voor jou!


De Grootste Voordelen van Coaching

Verkrijg helderheid in je purpose

Krijg inzicht en focus over de doelen en resultaten die je leven voor het komende jaar radicaal veranderen

Word een effectievere leider

Verkrijg nieuwe tools en vertrouwen om beperkingen te doorbreken, en vaardigheden om anderen te inspireren en te empoweren.

Behaal je gezondheidsdoelen

Ververs je energie, verbeter je psychologie en behaal je doelen met een coach die je aanspoort.

Ontsteek de passie
in je relaties

Wordt de meester van je emoties. Ontdek je eigen moed, kracht, passie en vertrouwen wanneer je te maken hebt met uitdagingen.


Resultaatgerichte Coaching

In tegenstelling tot conventionele coaching technieken en -methodieken werk ik met je met een focus op resultaten, waarbij we verder gaan dan enkel simpele strategieën en ondersteunende technieken. Dit soort trucjes geven geen lange termijnresultaten. - Het is je mind die de sleutel is tot je succes. Zonder de juiste mindset om het toe te passen kan zelfs de beste strategie je het gevoel geven dat je niet vooruit komt. . Wanner je je mindset verandert, dan ben je ook in staat om je leven te transformeren. Veel mensen worden tegengehouden door hun eigen beperkende overtuigingen - ze komen vast te zitten in een cyclus van negatieve zelfpraat en raken ervan overtuigd dat ze het niet waard zijn of niet in staat zijn om hun doelen te behalen. Ik ben gespecialiseerd om je te helpen deze overtuigingen te identificeren en de patronen die je tegenhouden te doorbreken. 

Bespaar jezelf decennia van vallen en opstaan wanneer je de geheimen van de succesformule ontdekt. Je leert dat het nooit een gebrek aan hulpbronnen is - maar dat het een gebrek is aan vindingrijkheid. Ontdek de tools, strategieën en het onderscheid dat je ter beschikking hebt en blijf verantwoordelijk zodat je blijvende resultaten hebt in het gebied van je leven dat voor jou het belangrijkst is - persoonlijke groei, werk, gezondheid of persoonlijke relaties

De meeste mensen weten wat ze moeten doen, maar ondernemen geen actie om hun doelen te bereiken. We zeggen tegen onszelf dat we niet slim genoeg, niet sterk genoeg, niet dapper genoeg of wat dan ook 'niet genoeg' zijn. Wat je tegenhoudt, zijn niet je mogelijkheden - het is de angst om te falen. Het is oké om bang te zijn, maar het is niet oké om je door angst te laten stoppen. Ik help je bij het stellen van doelen, het identificeren van wat je tegenhoudt en het leren om angst te overwinnen. Leer hoe je enorme actie kunt ondernemen die je kunt inzetten in tijden van onzekerheid. Stap uit je comfortzone waar de echte groei plaatsvindt en begin vandaag een buitengewoon leven te leiden!


ACTIE:  gratis MINDSET MASTERY coaching call

Ben je er klaar voor om met mij als jouw coach te werken? Krijg een online mindset mastery sessie van 30 - 45 minuten  gratis om te beginnen!

In deze sessie ontdek je het volgende:

  • Krijg helderheid over je visie, richting en de belangrijkste doelen voor het komende jaar
  • Zoom in en herkader  verborgen uitdagingen die je  tegenhouden.
  •  Voel je verrijkt met nieuwe inzichten, inspiratie en energie om direct stappen te zetten!

Je hoeft geen genoegen te nemen met het leven dat je nu leeft - Bereik je toplevels en creëer blijvende resultaten vandaag!


Kies jouw coachingsformat


Omdat afstand, reistijd en  andere factoren een belangrijke rol kan spelen in het maken van een afspraak voor coaching, bieden we twee vormen van coaching aan - online via Zoom of in persoon in Haarlem. 

Live coaching

Krijg in-person ondersteuning in het creëren van je visie en werk samen aan het opstellen van de juiste strategieën en actieplannen voor jouw resultaten.. Je werkt in een  coaching sessie met je brein én je lichaam om  sneller de juiste mindset en acties te maken om jouw resultaten te bereiken. 

Live personal coaching is het meest effectief omdat je op meerdere niveaus tegelijkertijd werkt - je bewuste, onbewuste, het mentale, emotionele en fysieke. Alles onder directe begeleiding van jouw persoonlijke coach.

Online consult

Een groot voordeel van een online coaching sessie is dat je niet hoeft te reizen. Vanuit het comfort van je eigen huis gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. . Hierdoor bespaar je zowel tijd en geld alsook spanning en druk  om op tijd en ontspannen de coaching sessie in te gaan. Daarnaast kun je aangeven om de coaching sessie op te nemen, zodat je deze op een later tijdstip nog eens op je gemak kunt terugkijken.


WAT IS COACHING?

Coaching definieer ik als het ondersteunen van jouw leerproces. Als coach werk ik met jou aan thema's en onderwerpen die je vanuit het heden wilt aanpakkeen om een betere toekomst te realiseren. In jouw leerproces ben jij ook degene die de antwoorden heeft, maar vaak door herhaaldelijke acties, gewoontes en routines niet in staat is geweest om tot dat resultaat te komen. Een goede coach voorziet je daarom zelden van een antwoord, maar helpt je wel in het verkrijgen van inzicht (waarom doe je wat je doet), overzicht (waar sta je nu en wat speelt er nu) en vooruitzicht (welke richting lijk je op te gaan).Hoewel coaching vaak wordt gezien als iets dat mensen met problemen nodig hebben om weer lekker in hun vel te komen, is het hebben van een coach juist ook erg geschikt voor mensen die al een sterke basis hebben en naar het volgende niveau willen komen. 

Ik werk, na het volgen van diverse opleidingen tot coach, sinds 2010 als coach en heb in de afgelopen 11 jaar honderden mensen mogen ondersteunen in het verleggen van van hun grenzen en het verkrijgen van hun doelen. "Waar je op dit moment ook in je leven staat; één ding is zeker: je wilt vooruit. Meer voldoening, meer zingeving, meer geluk, meer succes. Of je nu kiest voor het werken aan een deel van je geschiedenis om ervoor te zorgen dat je het niet meer met je mee hoeft te dragen op weg naar je toekomst, of je op zoek bent naar strategieën en ondersteuning om specifieke doelen te realiseren - laten we samen aan de slag gaan om jouw mogelijkheden te ontwaken."
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailSumoMe
>
Success message!
Warning message!
Error message!