Choicepoints Jaarprogramma

De Kracht Om Te Kiezen Is De Kracht Om Te Veranderen


Als je zou kunnen kiezen, wat zou je dan manifesteren in jouw leven?


Maak van 2021 een jaar van verbreding, verdieping en verbetering. Krijg een jaar lang elke maand toegang tot een nieuwe module met belangrijke thema's die jouw unieke zelf in de basis versterken en helpen richting te geven aan de koers van jouw leven. 

 • 12 Inspiratieboeken
 • 12 Werkboeken
 • 6 Live 1-op-1 Coaching calls
 • 12 Live Groepscalls
 • Online community van gelijkgestemden

Hi, ik ben Robert van der Wolk


Ik ben ontzettend blij om je mijn nieuwe programma "Choicepoints" te introduceren.


In de afgelopen 12 maanden heb ik hard gewerkt aan het ontwikkelen van een coachingscursus dat zich richt op een aantal grote en belangrijke peilers van persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2020 is onze wereld onderhevig aan enorme veranderingen, en dat heeft voor ons allemaal op één of meerdere vlakken ingrijpende gevolgen gehad. 


Het resultaat is Choicepoints.


Dit jaarprogramma bevat zoveel belangrijke onderwerpen, dat je bij elke module genoeg input hebt om stapsgewijs die beslissingen en acties te nemen die de kwaliteit van je leven werkelijk zullen veranderen. Als je weet dat er meer in je schuil ligt, en je kunt juist nu wel wat extra ondersteuning en begeleiding gebruiken, dan is "Choicepoints" hét programma voor jou!


Begin door hieronder je naam en email in te vullen en kies vervolgens welk van de twee opties het beste bij je past. Maak van Dit Jaar Echt Jouw Jaar

2020 was een jaar van ongekende uitdagingen. Dit jaar hoopt iedereen dat het weer terugkeert naar het oude normaal. Maar wat als het oude normaal niet meer terugkeert? Blijf je wachten en hopen op een betere toekomst of maak je zelf de keuze om meer grip te krijgen op de kwaliteit van jouw leven?


Wat er ook staat te wachten, dit komende jaar en de jaren die erop volgen, één ding is zeker: 


De clou is, dat goede voornemens niet lang stand houden in een wereld zonder structuur, overzicht en consistentie. Je kunt nog zo veel dromen hebben - maar zonder te weten waar je werkelijk aan wilt werken en wat je te doen staat worden deze Nieuwjaarsvoornemens in no time om teruggezet in de kast, waar ze in de meeste gevallen een heel jaar lang op de plank blijven liggen. 


Het wordt daarom tijd voor verandering. En verandering begint met keuze.                            "De Kracht Om Te Kiezen  Is De Kracht Om Te Veranderen"

Klik om te Tweeten


Dit Is Jouw Choicepoint

"Choicepoints" is een online zelfcoachingprogramma waar je een jaar lang elke maand nieuwe input krijgt in de vorm van een theorieboek. Gekoppeld met het bijbehorende werkboek, life groepscoacing en de aanvullende ondersteuning van medecursisten en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen te stellen aan Robert. "Choicepoints is een krachtig programma dat je helpt om per thema gericht te werk te gaan in het maken van keuzes, veranderingen en verbeteringen.   Wat Dit Programma Jou Biedt

Elke sessie is zo opgebouwd, dat je de meest relevante en belangrijkste thema's krijgt die je helpen om over alle aspecten van je persoonlijke ontwikkeling die kennis en inzichten te krijgen die je helpen om betere keuzes te maken en meer uit jezelf te halen. 

In Choicepoints komen onder meer de volgende topics aan orde:

 • Wat Maakt Jou Tot De Ultieme Jij?
 • Wat Is Jouw Werkelijke Passie?
 • Vind Je Missie En Prioriteiten
 • De Waarde van Korte en Lange Termijn Doelen
 • Timemanagement
 • Talentontwikkeling
 • Je Potentieel: Je Vaardigheden, Talenten en Kansen
 • Hoe Overkom Je Obstakels?
 • Maak Effectief Gebruik van Je Netwerk
 • Elke maand een coaching call van 2 uur waar je 1-op-1 met mij persoonlijk werkt
 • En nog veel meer

Leer In Jouw Tempo

Omdat de sessies online staan, kun je overal en te allen tijde in jouw eigen tempo aan de slag met de materialen. Er is geen druk om iets voor een bepaalde tijd af te hebben, en je bent vrij om terug te gaan naar een van de vorige sessies om een bepaald onderwerp nog eens terug te lezen. Je kunt dus in je eigen tempo leren, en je hebt altijd de support achter de hand van de live webinars en de online community. 


De materialen zijn zo opgebouwd, dat je op een consistente en doorlopende wijze nieuwe thema's krijgt waar je aan kunt werken. Het inspiratieboek geeft je de basis, het werkboek en het webinar bieden je de diepte, en de online community is er om elkaar een handje te helpen wanneer je net even een steuntje in de rug nodig hebt.  Wat Maakt Choicepoints Anders?

Het afgelopen jaar heb je kunnen zien dat er veel cursussen en programma's via het internet zijn aangeboden. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat me echter is opgevallen, is dat de meeste van deze cursussen een strikte structuur aanhouden die door de trainer is opgesteld.  Je volgt een plan dat is uitgezet door iemand anders en jij hebt nagenoeg geen keus om ergens meer of minder aandacht aan te besteden. 


Choicepoint is hierin echt anders dan de rest. Een 

Voor Wie Is Dit Programma?

Ik heb dit programma gemaakt om je een gedegen introductie te laten maken met de kracht van persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met periodieke sessies waarin je jouw vragen kunt stellen in een veilige omgeving van gelijkgestemden, zorg je met dit programma ervoor dat je de beste kansen creëert om wezenlijke verandering en verbetering aan te brengen in jouw leven. 


Als jij je afvraagt of je het komende jaar een herhaling zal krijgen van het afgelopen jaar of werkelijk een nieuwe start kan maken die je nieuwe resultaten geeft, of je bent toe aan iets nieuws, maar wilt geen duizenden euro's uitgeven om erachter te komen dat een programma toch niet voor jou is, of je weet dat je actie moet ondernemen om je persoonlijke situatie te verbeteren, maar je durft niet of weet niet goed hoe je dit moet aanpakken...


Dan is dit programma voor jou. Wat anderen Over Choicepoints Zeggen

Oppotunity Only Knocks Once...

Ja, er zijn elke dag opnieuw kansen als je ze kunt spotten. Maar niet elke dag komen dezelfde kansen voorbij. En daarnaast moet je ook nog in staat zijn om te kunnen focussen op die kans, in plaats van te focussen op wat er ontbreekt. 


Als je een oplettend oog hebt, dan zie je dat in het kopje hierboven het woord "opportunity" verkeerd is gespeld - de letter R ontbreekt. Misschien zegt dit iets over jouw focus - let je op die dingen die ontbreken, of let je op de kans, de opportunity die zich voor je presenteert?


De tijd is gelimiteerd, want ik doe dit aanbod enkel aan de mensen die voor zichzelf de knoop doorhakken om nu echt eens werkelijk een positieve verandering te maken in de verschillende facetten van hun leven. 


Waarom?  


Because action speaks louder than words. Er zijn genoeg mensen die zeggen dat ze iets gaan doen, maar het nooit doen. Er zijn genoeg mensen die roepen dat ze hun doelen gaan bereiken, maar nooit in actie komen... En dan zijn er mensen zoals jij, die hun tijd en energie willen investeren in zichzelf, omdat ze geloven dat het pad dat ze gaan bewandelen hen de kennis en ervaring oplevert die zich meerdere keren uitbetaalt in het leven na het programma. 


Eén van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingstrainers zei ooit, dat de beste investering de investering is die je in jezelf doet. 


Kies daarom voor jouw Choicepoint, en meld je nu aan voor dit uitgebreide jaarprogramma. 
Waarom Choicepoints?

Weten wat je wil is het vereiste om te kunnen handelen in overeenstemming met wat je wilt bereiken, en belangrijker nog, waarom je dit wilt bereiken. 


Stel je voor, dat je over een jaar van nu betere tools en vaardigheden paraat hebt om vanuit je persoonlijke missie korte en lange termijn doelen te stellen, met anderen kunt samenwerken om jouw visie te realiseren, en je talenten kunt inzetten ten behoeve van zowel jezelf alsook de wereld om je heen. 


Hugh Everett III kwam met de term Choicepoints, omdat dit momenten in tijd zijn waarin je de mogelijkheid hebt om een sprong in je persoonlijke evolutie. Het zijn de keuzes die je maakt die bepalen hoe je toekomst eruit ziet, niet je omstandigheden. 


Mijn Choicepoints jaartraining geeft je 12 uitgebreide modules waarin je elke maand en onder mijn begeleiding een nieuwe stap in de richting vna jouw doelen en lifestyle zult zetten, zodat je op concrete en consistente wijze in stijgende lijn de kwaliteit van je eigen leven vergroot. 


Omdat dit mijn pilot programma is, kan ik maar een beperkt aantal mensen toelaten, zodat ik de kwaliteit van mijn live webinars met Q&A optimaal kan blijven geven. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding, want de plaatsen zijn beperkt. 

Jouw Keuze, Jouw Succes

Choicepoints is dit jaar voor het eerst gestart, en we hebben ontzettend goede feedback gekregen en resultaten gezien bij onze deelnemers. De meerwaarde van de maandelijkse coaching calls, de slimme en effectieve aansluiting met de modules; en de praktische en uitgebreide werkboeken vormen een zeer solide basis om op elk moment de start te maken met het vaststellen en bepalen van de richting die je jouw leven wilt geven.


Ik werk met kleine groepen, zodat ik de kwaliteit voor elke deelnemer persoonlijk kan waarborgen, zowel in de modules alsook in de coaching calls. Daarom is bovenstaande prijs geldig zolang er nog plekken beschikbaar zijn. 


Maak van dit jaar een zeer bijzonder jaar, het beste jaar ooit . Als je voelt dat je in het komende jaar werkelijk jouw passie wilt gaan leven en verder wilt komen dan ooit tevoren, klik dan hieronder op de knop en meld je aan voor mijn exclusieve Choicepoints programma. 

Geen Risico's

Ik ben zo overtuigd van de kracht en inhoud van dit programma, dat ik zeker weet dat je er veel meer waarde, kennis en ervaring uit haalt dan dat je ervoor betaalt. Maar ik kan me eveneens goed voorstellen dat een dergelijke investering als deze toch niet in een onbedachtzaam ogenblik gemaakt wordt. 


Daarom wil ik je de gelegenheid geven om het programma 30 dagen lang voor jezelf uit te proberen, zonder risico's. Je bent nergens toe verplicht en je kunt binnen deze periode je jaarabonnement stopzetten als je vindt dat dit programma niet voor jou is. Je hoeft enkel een email te sturen met daarin je verzoek tot opzegging en terugbetaling, en we zullen het volledige bedrag terugstorten. 


Je kunt dus zonder enig risico aan dit programma deelnemen en ervaren wat de kracht van zelfcoaching, coaching en support voor jou betekent in het realiseren van jouw doelen en idealen. 
Maak de Beste Keus van Jouw Jaar en Meld Je Aan voor Choicepoints

>
Success message!
Warning message!
Error message!