Ontvang Jouw Gratis Exemplaar Van
Mijn Nieuwe Boek ONBEGRENSD
Zolang De Voorraad Strekt

Wat Je Vandaag Krijgt

 • Gratis exemplaar van mijn nieuwe boek ONBEGRENSD
 • Bonus: Toegang tot de gesloten "Ultieme Vrijheid" community
 • Bonus: ONBEGRENSD werkboek met oefeningen en  vragen
 • check
  Bonus: Online masterclass "Het Onbegrensde Leven"
 • check
  Totale waarde van de bonussen: €197 (je betaalt alleen de verzendkosten)


Hi, ik ben Robert van der Wolk


Ik ben zo blij om jouw een exemplaar van mijn nieuwe boek "ONBEGRENSD" toe te sturen.


Ik heb meer dan 2 jaar geïnvesteerd om dit boek te schrijven om je de krachtigste tools te geven om een onbegrensd leven in ultieme vrijheid te vinden in je fysieke beperking, je gezondheid en je relaties.


Omdat ik het boek al gekocht heb, betaal je niets voor het fysieke boek - het enige dat ik je vraag is om de verzendkosten te betalen.


Klik gewoon op de knop hieronder en begin met je naam en email, en vertel me daarna waar ik je gratis exemplaar en je bonussen naar toe kan sturen.


Wat Succesvolle Mensen
 Met Elkaar Gemeen Hebben

Al in 1989 kreeg ik te maken met mijn eerste fysieke beperking. Diabetes. Hoewel familie en vrienden hielpen, had ik het gevoel dat ik er toch alleen voor stond; niemand leeft in mijn lichaam.


Met nog een extreme visuele beperking, nierdialyse en een dubbele transplantatie in de daaropvolgende 25 jaar bijgeteld, stond ik voor een enorme uitdaging: hoe draai ik mijn leven om en kan ik in plaats van een wereld van beperkingen, in een wereld van ultieme vrijheid leven?


Mijn zoektocht was lang, maar uiteindelijk heb ik de weg naar persoonlijk succes en ultieme vrijheid gevonden.

In dat proces, heb ik de kans gehad om enkele van de succesvolste mensen en experts te ontmoeten, die me de beste strategieën en technieken leerden, om vanuit mijn innerlijke visie, mijn uiterlijke wereld vorm te geven.


Met persoonlijke overwinningen als een voettocht van 1000 kilometer voorafgaand aan nierdialyse, en een volledige New York Marathon, krap een jaar na mijn dubbele transplantatie, het internationale podium  als spreker en trainer, diverse boeken, honderden artikels en tienduizenden lezers per maand op deze site, heb ik mijn eigen leven van diverse "beperkingen" om weten te zetten naar een leven dat werkelijk onbegrensd voelt.Deze Doorbraak
Veranderde Alles

Een aantal jaar geleden had ik een enorme doorbraak. Het was de vraag die vooraf ging aan de openbaring die me naar het volgende niveau in mijn persoonlijke en professionele leven bracht - ondanks mijn fysieke beperking.


Ik was eveneens blij verrast te ontdekken, dat succesvolle mensen zichzelf deze vraag  op een regelmatige basis stellen, die ervoor zorgt dat ze een onbegrensd leven leiden. De vraag was: "Welke succesfactoren heb ik in eigen hand, en hoe kan ik deze inzetten voor meer geluk, voldoening, vrijheid en succes?" "


Elke succesvolle man en vrouw, op welk gebied dan ook, weet dat elk succes in de mind begint. Ook al zijn niet alle omstandigheden te beheersen, het blijft een ieders eigen keuze en verantwoordelijkheid om elke situatie een betekenis te geven.


Dit is het verschil dat succesvolle mensen op een totaal ander niveau zet!


Wanneer je naar succesvolle mensen kijkt, dan weet je dat hun mindset én hun acties op consistente basis berusten op kansen en mogelijkheden - en zich niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn keer op keer weten te overtreffen in hun gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei.


Dit zijn de mensen die van een beperking een bevrijding maken, en zich continu eraan blijven herinneren, dat ze op elk moment een keuze hebben - en op elk moment die keuze maken die hen gelukkig, gemotiveerd en gezond houden.


Mensen als Sean Stephenson, die leeft met brittle bone disease, en ondanks het risico om op elk moment een of meerdere botten te breken, toch is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste inspirators. Of Nick Vujicic, die geboren werd zonder armen en benen, en op jonge leeftijd zichzelf van het leven wilde beroven, maar zijn beperking wist om te zetten in een leven van ultieme vrijheid 


Dit Is Een Echte
Wet van Succes

Om succesvol te zijn, moet je weten waar je kracht ligt en hoe je die moet inzetten om onbegrensd te kunnen leven.

In mijn eigen leven heb ik een reeks van zeer krachtige en effectieve tools gevonden en ontwikkeld, die me in staat stellen om zo'n mindset te creëren - een die me meer voldoening, vrijheid en vreugde geeft.


Toen ik besefte hoe belangrijk mindset was voor succes en persoonlijke vrijheid, begon ik alles op te schrijven.


Tijdens het schrijfproces kwam ik er eveneens achter dat researchers diverse studies en onderzoeken gedaan hebben naar mindset, visie, de kracht van overtuigingen, de ervaring van ultieme vrijheid en de relatie tussen deze factoren.


Ik vroeg vrienden om me heen of zij succes, mindset en hun belevenis van de werkelijkheid onderzocht hadden; geen van allen had hier ooit bij stilgestaan - en ik realiseerde me dat niemand in mijn cirkel zich hierin dit had bestudeerd als een onderwerp op zichzelf, ... om de natuur er van te leren, hoe het werkt, en hoe het mettertijd verandert... om de universele patronen in alle vlakken te vinden. 


De Psychologie van
Vrijheid en SuccesIk kwam er al snel achter dat ik deze ideeën, bewezen technieken en lessen van mijn eigen leraren in een boek moest stoppen. Na bijna twee jaar hard werken, heb ik iets waar ik echt trots op ben om met je te delen.


Het boek is getiteld "Onbegrensd" en eindelijk heb je een hulpbron waar je op één plek vindt wat ultieme vrijheid is, hoe je het verkrijgt en hoe je een werkelijk onbegrensd leven op alle belangrijke gebieden in je leven kunt creëren.


Ik heb duizenden uren besteed aan het bestuderen van succes en vrijheid, en honderden uren aan het schrijven hierover. Ik heb, wat ik geloof, de kunst, de wetenschap en de psychologie van ultieme vrijheid en succes georganiseerd, en zorgvuldig samengebracht in dit boek, dat je gemakkelijk in een paar uur leest.


Als je geïnteresseerd bent om meer succes en vrijheid te krijgen en te creëren, en je leven zo opbouwt dat je meer vrijheid en succes naar je toe trekt, ondanks je fysieke conditie, begin dan hier. Klik hieronder en begin met je naam en email, en vertel me dan waar ik jouw gratis exemplaar van Onbegrensd naar toe mag sturen, inclusief alle bonussen.


Dit zal een hoop nieuwe deuren voor je openen, die het pad naar een onbegrensd leven in ultieme vrijheid mogelijk maken!

Wat Staat Er In Het Boek?


Allereerst is de wereld van vandaag er één waarin persoonlijke vrijheid meer in het licht staat dan bijna elk ander onderwerp. Het lijkt of we aan één van twee kanten staan: je hebt het, of je hebt het niet. Met zoveel controverse lijkt vrijheid en succes enkel weggelegd te zijn voor slechts een handjevol mensen.


In Onbegrensd leer je de mindsets, tools en mentale modellen om niet alleen je beperking om te zetten naar vrijheid, maar ook om je eigen visie naar een  onbegrensd leven op te stellen, in te richten en uit te voeren zoals jij dat wilt.


De sleutel hier is de mindset shift waar dit boek je in begeleidt. Het is een nieuwe lens die verheldering brengt en je helpt om vanuit innerlijke vrijheid en kracht de wereld buiten je onbegrensd te maken.


Zodra je deze nieuwe mindset hebt, verandert je kijk op je eigen leven en de wereld om je heen volledig.


In Onbegrensd leer je:

 • Wat ultieme vrijheid is, hoe het werkt en waar je het vindt.
 • Welke rol je omstandigheden spelen en hoe je dit makkelijk kan veranderen.
 • Welke overtuigingen je vasthouden, en hoe je jezelf hiervan kunt losbreken.
 • check
  Wat VISIE is en hoe je dit kan inzetten om jouw ultieme vrijheid en succes te leven.
 • check
  Hoe je emotionele gemoedstoestand je beïnvloedt om vooruit te komen in je persoonlijke en professionele leven, en hoe je je gemoedstoestand kunt optimaliseren om mogelijkheden te ontwaken om onbegrensd te leven.
 • check
  Welke betekenis je fysieke beperking werkelijk heeft.
 • check
  Hoe je je grenzen op simpele wijze kunt herdefiniëren zonder voorbij te gaan aan jezelf.
 • check
  Waarom samenwerken met anderen je helpt om vrijheid en succes te vinden en te creëren.
 • check
  en meer

Ik heb dit boek zo ontwikkeld om je eigen visie op te stellen aan de hand van de belangrijkste maatstaven en voorwaardes voor succes en vrijheid. Hiermee creëer je een toekomst waarin je fysieke beperking geen obstakel meer is, maar een andere invulling en betekenis heeft die je in staat stelt om meer te doen, te hebben en te zijn.

En gedurende mijn lancering ga ik het boek voor je aanschaffen en en stuur ik het naar je toe als  mijn cadeau voor jou. Het enige dat ik vraag is dat je de administratie- en verzendkosten (€7,95 voor Nederland en €12,95 internationaal) voor je rekening neemt.


Ik zal je ook drie geweldige bonussen sturen, gratis, die perfect samengaan met het boek


Gratis Bonus 1: Toegang tot de gesloten "Ultieme Vrijheid online community: 
De weg naar succes is leuker en beter wanneer je hem samen aflegt met like-minded  mensen. Ontvang en geef support aan anderen, vind antwoord op belangrijke vragen en creëer samen meer momentum voor jouw positieve verandering.


Gratis Bonus 2: "ONBEGRENSD" werkboek met oefeningen en ondersteunende vragen:
Een compleet werkboek met gerichte uiteenzettingen, oefeningen en aanvullend bonus materiaal, dat de weg naar jouw ultieme vrijheid versneld en verkort.


Gratis Bonus 3: gratis online masterclass, getiteld "Het Onbegrensde Leven": 
 Deze eenmalige live online masterclass voegt de theorie en de praktijk samen en geeft je direct die tools in handen om een jumpstart te maken naar jouw ultieme vrijheidTotale Waarde €197...
gratis voor jou wanneer je jouw gratis
exemplaar van "ONBEGRENSD" claimt


Nogmaals, het boek en de bonussen zijn mijn cadeau, je betaalt enkel de administratie- en verzendkosten van €7,95 als je in Nederland woont (slechts €12,95 internationaal)...

Wanneer je bestelt, ontvang je de drie bonussen die hierboven genoemd staan (waarde €197), plus nog enkele bijkomende "verrassingsbonussen",... om je op weg te helpen, resultaten te bereiken en écht te gebruiken wat je in dit boek leert.

Overigens is dit het enige boek dat ik volledig in eigen beheer uitgeef - ondanks het brede aanbod van uitgevers, die dit boek voor me zullen willen uitgeven. Best cool eigenlijk.


Voor nu lanceer ik dit boek op eigen houtje en bied ik aan om een exemplaar voor jou te kopen. Het enige dat je dekt zijn de administratie- en verzendkosten. Maar ik heb wel een gelimiteerd aantal boeken, dus pak jouw exemplaar voordat ze op zijn!

"ONBEGRENSD" leest makkelijk, is makkelijk om te begrijpen en makkelijk om toe te passen. Na de eerste twintig  of dertig minuten met dit boek "snap je het" en zal je meer willen. Maar het belangrijkste nog, is dat, wat je leert, de manier waarop je naar dingen kijkt,  verandert en je ook niet meer anders zou willen.


Ik ben erg gefascineerd door wat je wellicht "kwaliteitskennis'" kunt noemen. Sommige kennis is heel wat waardevoller dan andere kennis. Ik heb dit boek in de afgelopen twee jaar geschreven, en bleef eraan tweaken en tunen tot het supergeconcentreerd was en supermakkelijk te begrijpen.


Dit boek behoort tot de hoogste kwaliteit, dat je dit jaar zult lezen: het bevat meer kwaliteit per pagina, dan wat dan ook dat ik ken en het bevat een concept dat werkelijk je leven zal veranderen.Wanneer je dit boek gelezen hebt, zal je kijk op de wereld anders zijn en zul je de onbegrensde vrijheid overal in kunnen ervaren, in elk aspect van je leven.


Nogmaals, om jouw gratis exemplaar te krijgen met alle gratis bonussen... zolang ik nog boeken heb... vul je enkel je naam en email hieronder in en vertel me waar ik het boek naartoe mag sturen.


Wat Zeggen Mensen
Over Leren Van
Robert van der Wolk?

Tom Oostrom - Directeur Nierstichting

"In zijn nieuwe boek ‘Onbegrensd, ultieme vrijheid met een fysieke beperking’ biedt Robert je handvatten om zoals hij zelf zegt ‘niet alleen om te gaan met de pijn van het leven met een fysieke beperking, maar om een leven van meer plezier en geluk te creëren dat voorbijgaat aan je fysieke beperking’."


Line Ostyn  - Jeugdinformatie en Organisatieontwikkeling bij De Ambrassade (België)

“Naast zijn bijzondere en inspirerende levensverhaal heeft Robert nog heel wat meer in petto. Als coach is hij de aandachtige aanwezige luisteraar, die voeling heeft met de verschillende personen rond de tafel. Op die manier faciliteert hij een groeps- en individueel proces, waarbij leerpunten en inzichten naar boven komen. Als je vastzit met een aantal zaken in je professioneel of privéleven, dan kan Robert je zeker helpen om deze  te herbekijken vanuit een ander perspectief. "

Bas Smeets - Oprichter en trainer Van Werk Naar Passie

Robert heeft een grote gave: mensen inspireren en ze weer laten geloven in zichzelf. Hij helpt je op zijn eigen unieke manier om je te laten inzien dat we de meeste grenzen zelf gecreëerd hebben en ze daarom ook stap voor stap weer kunnen afbreken. ‘Onbegrensd’ is een cadeautje aan jezelf dat ik van harte kan aanbevelen.


Afke Nijhof - Coördinator NVN (Nierpatiëntenvereniging Nederland)

Robert is een fantastische spreker.
Hij neemt de zaal mee in zijn prachtige wereld waar geen problemen lijken te bestaan, maar wel veel mooie uitdagingen liggen. Hij weet mensen te overtuigen om verandering in gang te zetten door klein te beginnen.
Zo kreeg de Nierpatiënten Vereniging Nederland naderhand veel reacties van mensen die werkelijk de dag daarna waren begonnen met dingen anders te doen, wat hun kwaliteit van leven verbeterde. 

Ontvang Jouw Gratis Exemplaar Van Mijn Nieuwe Boek
ONBEGRENSD Zolang De Voorraad Strekt

Wat Je Vandaag Krijgt

 • Gratis exemplaar van mijn nieuwe boek ONBEGRENSD
 • Bonus: Toegang tot de gesloten "Ultieme Vrijheid" community
 • Bonus: ONBEGRENSD werkboek met oefeningen  en ondersteunende vragen
 • check

 • check
  Bonus: LIVE Online masterclass "Het Onbegrensde Leven"
 • check
  Totale waarde van de bonussen: €197 (je betaalt alleen de verzendkosten)
>