Innerlijke Kracht

Van alle succesfactoren die er bestaan is innerlijke kracht één van de belangrijkste om zowel gelukkig als succesvol te worden en blijven. Je kunt nog zoveel strategieën en technieken leren; kennis zonder actie is als een sportauto zonder brandstof. Innerlijke kracht is dat wat jou maakt tot wie je bent, wat je doet en hoe je leeft. 

Wat Is Innerlijke Kracht?


mindset + BESLISSING + ACTIE

Innerlijke kracht is het geheel van mindset, besluitvaardigheid en daadkracht dat op belangrijke momenten ingezet wordt om een doorbraak te maken of een doel te behalen en voldoening uit een (moeilijke) activiteit te krijgen. Als je ooit iets hebt gedaan wat moeilijk was, maar toch hebt doorgezet en uiteindelijk verder kwam of zelfs je gewenste resultaat behaalde, dan was het je innerlijke kracht die je daarin heeft ondersteund. 


Je mindset bestaat uit je overtuigingen, waarden, gedachten en zienswijzen. Een ander woord voor mindset is attitude; de manier waarop je in jouw leven staat

Waarom Is innerlijke kracht belangirjk?

Alles wat je doet, doe je met een reden of motivatie. Die reden kan bewust of onbewust zijn, zoals ook je motivatie intern of extern kan zijn. In gevallen waar het behalen van je doel of het voorzien in de behoefte moeilijker wordt, is het jouw innerlijke kracht die ervoor zorgt dat je doorzet en slaagt. Wanneer je interne of intrinsieke motivatie bundelt met je innerlijke kracht, dan nemen de kansen dat je slaagt in het behalen vna je gestelde doelen drastisch toe. Dit geldt voor alle doelen die je stelt. 

HOE KRIJG IK MEER INNERLIJKE KRACHT?

Nu je weet dat innerlijke kracht uit mindset, besluitvaardigheid en daadkracht bestaat, kun je ook gerichter aan deze succespeilers werken. Op deze site vind je honderden artikelen, tientallen ebooks, cursussen en andere hulpbronnen die je gericht helpen om je innerlijke kracht te vergroten en je te helpen in het ontwaken van de ultieme jij. Tevens kun je ook kiezen voor één-op-énén coaching of mentoring.

Wat je Nu kunt doen om je innerlijke kracht te versterken


Download gratis rapport "De Ultieme Jij"

"De ULtieme Jij" is een krachtig rapport vol inspiratie en motivatie dat je helpt om meer uit jezelf te halen door gerichte onderwerpen te bespreken die je innerlijke kracht versterken.

Maak een afspraak voor een gratis coachingsessie

Coaching is de snelste manier om de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn te verkleinen. Klik op één één van de knoppen hieronder voor meer informatie of om direct een gratis consult in te plannen.

Lees mijn bestseller "ONBEGRENSD"

ONBEGRENSD is mijn laatste paperback en heeft duizenden mensen geholpen met het creëren van een leven in ultieme vrijheid. Dit boek beslaat ruim 250 pagina's en komt met diverse extra's, zoals een werkboek, masterclass en toegang tot de exclusieve community van gelijkgestemden. Behaal met minimale investering maximaal resultaat!

Meer Thema's 


Krijg een GRATIS online Strategiegesprek 

Innerlijke kracht behoort tot de belangrijkste peilers voor succes, voldoening, zingeving en groei. Het is medeverantwoordelijk voor elke doorbraak die je maakt, elke grote overwinning die je behaalt en elk obstakel dat je overwint.

robert van der wolk

Neem contact op


Al meer dan 20 jaar expertise in persoonlijke groei. 

adres

Scheepmakersdijk 63, 2011 AS, Haarlem

Telefoon

+31 (0)23 - 5518706

openingstijden

Maandag - Vrijdag : 09:00 - 17:00 uur


email ons

>
Success message!
Warning message!
Error message!